AVENT Anti-kolik sutteflaske 125 ml - 0 mdr+

AVENT Classic+ sutteflaske 125 ml - 0 mdr+
AVENT Classic+ sutteflaske 125 ml - 0 mdr+
AVENT Classic+ sutteflaske 125 ml - 0 mdr+
AVENT Anti-kolik sutteflaske 125 ml - 0 mdr+
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 34563

Phillips AVENT Anti-Kolik sutteflaske 125ml til nyfødte

Philips AVENT Anti-kolik sutteflasken har, som det ligger i navnet, en klassisk sutteflaskeform. De BPA frie sutteflasker giver en klinisk påvist sund og aktiv madning, der reducerer kolik og yderligere gener hos barnet. Denne flaske er specielt egnet til de aller mindste. (0mdr+)

En stor fordel ved flaskesutterne er, at luften passerer ned i sutteflasken og ikke ned i din babys mave - hvilket er hvad reducerer kolik. Anti-kolik funktionen sikrer også, at flasken ikke lækker væske. Sutten har en riftlet overflade, som gør det lettere for barnet at få ordentligt fat til en uafbrudt madning. Flasken er desuden nem at holde og gribe fra alle retninger, så madningen kan foregå på en naturlig og behagelig måde. Da produktet bruges til spædbørn, eller hullet gjort mindre for at sikre en langsom gennemstrømning. 


Philips AVENT Natural eller Anti-kolik?

Phillips AVENT Natural sutteflaskerne har mange ligheder med AVENT Anti-kolik, men netop Natural er specielt udviklet til at minde om det naturlige bryst. Natural sutteflaskerne er derfor egnet hvis du vil kombinere bryst og flaske, da de minder mest om hinanden. 

Anti-kolik sutteflaskerne, før kaldet Classic+, har 30 år i ryggen med klinisk dokumentation på at den reducerer kolik. I modsætning til andre sutteflasker er det klinisk dokumenterede anti-koliksystem nu integreret i flaskesutten, så det er nemmere at samle sutteflasken korrekt. Det er vigtigt at opretholde en god hygiejne omkring maden, og derfor er flasken også super let at skille ad og gøre rent. 

Anti-kolik produkterne er kompatible med hinanden og findes i forskellige størrelser, alle tilpasset barnets udvikling. 

Indhold: 1 stk. 

Indgår i kategorierne
Sutteflasker
BPA free

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.