Chicco sutteflaske startsæt fra 2 mdr+

Chicco sutteflasker - startsæt - stor
Se alle produkter fra Chicco
Varenummer: 33825

Chicco Natural Feeling startersæt med sutteflasker

Med dette startsæt har du, alt hvad der skal til for at få dit barn godt i gang med sut og sutteflaske. Når du vælger mærket Chicco har du de bedste chancer for succes.

Natural feeling flasker og suttespids :
Chiccos tanker omkring flaskebrug er, at der skal være en tæt forbindelse mellem forældre og barn i spisesituationen, uanset om der er tale om sutteflaske eller naturlig amning. Man skal ikke se Natural Feeling sutteflaske som en erstatning for amning men et supplement.

Natural Feeling flaskerne er designet så de minder barnet om moderens bryst. Rent teknisk er de designet så de følger og støtter op om barnets sutteevne der udvikles med alderen.

Natural Feeling flaskerne til 0 og 2 mrd. har suttespidser der er viklet som et almindeligt bryst. Vinklingen af suttespidsen gør, at den altid er fyld op med mælk. Samtidig aflaster det barnets nakkemuskulatur og mindsker risikoen for kolik, da der ikke kommer luft i flasken. 4 mrd. Natural Feeling flasken kan vendes i tre forskellige positioner der afgør mængden af væske.

En undersøgelse ved Chicco har vist, at 96 % af børn der har prøvet Natural Feeling, stadig vil ammes naturligt. Disse flasker er derfor også perfekte, hvis man ønsker at kunne veksle mellem amning og sutteflaske. 

Physio soft sut :
Chiccos Physio soft har en ergonomisk udformet suttespids, der stimulerer barnets sutterefleks. Overfladen er designet så den minder barnet om en rigtig brystvorte. Under suttespidsen er der små riller der holder barnets tunge korrekt på plads i munden. 

Chiccos Physio soft sutteplade har en forhøjning så der ikke dannes vaccum ved brug. Derved formindskes risikoen for ”sutteeksem”.

Som navnet antyder er den Physio soft sut blød. Der dannes derfor ikke mærker når barnet fx ligger og sover med sutten.

Den store ring på sutten gør den let at få fat i og den helstøbte form gør sutten let at holde ren og bakteriefri efter skoldning.

3i1Chicco flaskebørste :
Denne flaskerenser har pincet, flaskebørste og suttespidsbørste i et. De specialdesignede børster gør det let at holde flasker og sutter rene og bruger man pincetten under sterilisering, formindskes risikoen for bakterier.

Startsættet indeholder følgende: 

  • 2 x Natural Feeling vinkel sutteflaske 150ml. (2 mdr+)
  • 2 x Natural Feeling sutteflaske 250ml. (4 mdr+)
  • 1 x Natural Feeling vinkel flaskesut til 2 mdr.
  • 1 x Gomotto helstøbt silikone sut til 0 mdr+
  • 1 x 3i1 flaskerenser.

Indgår i kategorierne
Sutteflasker Startsæt til amning Restsalg

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.