AVENT Startsæt til Amning

AVENT Startsæt til Amning
AVENT Startsæt til Amning
Avent fugtgivende brystvortecreme 15ml
2 i 1 termopude
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 9951

Amme-startsæt fra Philips AVENT

Philips AVENT er blevet kåret som det førende brand inden for børne- og babyprodukter af kvinder over hele verden. Firmaet bestræber sig på at forberede dig så godt som muligt på at blive forælder, og på at gøre tilværelsen lidt lettere for dig efter fødslen. Med dette sæt bliver du helt klar til den første amning på den mest behagelige måde. 

Sættet indeholder alt hvad du har brug for, i de første dage med amning:

  • 12 stk. ammeindlæg til dag. Disse ammeindlæg sikrer din komfort hele dagen og holder dig tør.
  • 6 stk. ammeindlæg til nat. Disse ammeindlæg er fremstillet med ekstra sugeevne til at give dig størst mulig komfort om natten.
  • 2 stk. termo-gelepuder til dobbeltsidig brug. Disse puder kan både bruges kolde og varme - varme puder hjælper med at stimulere mælketilstrømningen mens kolde virker lindrende og afslappende.
  • 1 stk. Brystvortecreme med naturlig lanolin, aloe vera og kokosnødolie, der giver fugt, pleje og lindring til ømme brystvorter og virker forebyggende.
  • 1 stk. bh-klemme. Klemmen minder kvinden om, hvilken side hun skal amme i. Dette kan være en god reminder indtil man har etableret en fast ammerutine.
  • 1 stk. vaskbart etui til opbevaring af indlæg, creme og termopuder.

Produkter i høj kvalitet

Amme-startsættet er udviklet i samarbejde med Vicky Scott, som er sundhedsplejerske og jordemoder. Vicky har hjulpet mødre med amning gennem 15 år og konsulteret i udviklingen af masser af Philips AVENT produkter. 

Philips AVENT har altid effektivitet og kvalitet i centrum, men det absolut vigtigste for dem, er dit og barnets højeste komfort. Med Philips AVENTs brede sortiment, er du forberedt på enhver situation. 

Indhold: 1 sæt

Indgår i kategorierne
Startsæt til amning

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.