Philips Avent Niplette - 2 pak

Phillips AVENT Niplette - 2 pak
Phillips AVENT Niplette - 2 pak
Phillips AVENT Niplette - 2 pak
Phillips AVENT Niplette - 2 pak
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 9953

Philips Avent niplette - til afhjælpning af indadvendte brystvorter!

Undersøgelser viser, at op til 10% af kvinder påvirkes af flade eller indadvendte brystvorter, som kan gøre det utroligt svært at amme. Amningen skaber et tæt bånd mellem mor og baby, og derfor har Philips Avent fremstillet Niplette, der er en behagelig måde forberede brystet på amning. 

Nipletten er enestående og revolutionerende - ved hjælp af et blidt vakuum trækker den brystvorten ud i en lille fingerbølagtig tut. Efter jævnligt brug i nogle uger vil brystvorten forblive ude og ikke trække sig ind igen. Dine brystvorter vil blive trukket ud, så barnet kan få fat og sutte. Det er bedst at anvende Niplette inden du bliver gravid op til 8 timer ad gangen, men hvis dine bryster ikke er alt for følsomme, kan den også bruges i de første seks måneder af graviditeten. Du kan med fordel bruge Niplette et par minutter inden amning!

Sådan virker Niplette

Instrumentet består af en gennemsigtig form til brystvorten med en tætningsflange samt en monteret ventil og sprøjteindgang. 

Hold plastikkoppen over brystvortens areola med den ene hånd, mens du ved hjælp af en 5ml sprøjte trækker luft ud, så koppen slutter til om brystvorten. Herefter kan du trække i brystvorten, som du finder det mest bekvemt. Koppen sider diskret under bh'en og er altså ikke synligt under almindeligt tøj. Se også videoen herunder for yderligere instruktion.

Det anbefales at bruge produktet så meget som muligt i den indledende fase til fødselsen, så brystet er gjort klar til amning. 
Når mælken er løbet helt til, fungerer Niplette ikke. Her skulle barnet dog gerne have vænnet sig til selv at suge på brystvorten. 

Niplettes effektivitet er klinisk dokumenteret!

Niplette: Et instrument til ikke-kirurgisk rettelse af indadvendte brystvorter DD McGeorge FRCS (Plast). British Journal of Plastic Surgery, december 1993.

Kliniske tests viser, at der altså kan opnås en permanent rettelse af flade eller indadvente brystvorter. Flere gravide kvinder, som ellers var i tvivl om virkningen, meddelte, at de fik en god ammerutine i gang alligevel. 

Niplette giver dig en god og effektiv start på amningen af den lille ny!

Indhold: 2 stk. 

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?