Philips Avent Comfort manuel brystpumpe - SCF33020

AVENT Natural manuel brystpumpe - SCF33020
AVENT Natural manuel brystpumpe - SCF33020
AVENT Natural manuel brystpumpe - SCF33020
AVENT Natural manuel brystpumpe - SCF33020
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 4929

Philips Avent Comfort manuel brystpumpe med massagepude er nem og behagelig at bruge på farten

Der kan være mange grunde til, at du får brug for en brystpumpe på et tidpunkt i dit ammeforløb. Enten som supplement til amning eller fuldt erstatning for amningen. Det kan være dit barn er for tidligt født og derfor ikke kan die, eller at dine brystvorter er ømme og med sår. Dine bryster kan desuden blive meget spændte og fyldt med modermælk, og give dit barn problemer med at få fat. I mange af disse tilfælde kan en brystpumpe være en god løsning for både dig og dit barn, så i sammen får en god oplevelse.

Denne brystpumpe kan bruges i kombination med andre produkter til madning i Philips Avent sortimentet, herunder de klassiske flasker og beholdere til modermælk. 

Brystpumpens gode fordele

Philips Avent Manuel pumpe er specielt fremstillet til en bedre og mere behagelig malkning - også på farten. Mælken løber nemmere til, når du har det godt og sidder afslappet, og nu kan du sidde ret op og pumpe. Mælken løber direkte fra brystet ned i flasken, selv når man sidder ret op i stolen. Det betyder, at du ikke behøver at læne dig forover for at sikre, at al mælken ender i flasken.

Brystpumpen er forsynet med en 5 blad-formet massagepude med en blød og fløjlsagtig struktur, som føles behageligt og varm mod huden, og  blidt stimulerer til mælketilstrømningen. Dermed stimuleres mælkeproduktionen på samme måde som dit barn gør under amningen. Når du bruger Philips Avent brystpumpe, er det meget vigtigt at du har den rigtige størrelse brysttragt.  Avent brystpumpen kommer med standard brysttragt på 20mm. Har du brug for en større brysttragt kan den tilkøbes i large (25mm) her

Kompakt design og nem at have med på farten
Brystpumpen fra Philips Avent arbejder hurtigt, blidt og lydløst uden brug af batterier. Det ergonomisk formede håndgreb er behageligt at holde i og giver fuld kontrol, mens man udmalker. Den er lille og let og derfor nem at opbevare og transportere, så det bliver mere diskret at udmalke på farten. Det kompakte design gør den nemmere at placere rigtigt på brystet.  

Den medfølgende Natural-sut sikrer en behagelig og sund madning af barnet - egnet til nyfødte. 

Produktet indeholder:

  • Philips Avent Natural manuel brystpumpe med håndgreb 1 stk.
  • Massagepude i standardstørrelse 1 stk.
  • Natural sutteflaske 125ml 1 stk.
  • Natural silikone flaskesut (1 hul til nyfødte) inkl. låg
  • Rejseetui
  • Brystpudeprøvepakker 1 pakke
  • Forseglingsdisk til opbevaring af mælk i flaske

Den prisbelønnede unikke manuelle brystpumpe sikrer dig øget effektivitet

Det er klinisk dokumenteret, at Phillips Avent manuel brystpumpe malker mere mælk ud end en elektrisk hospitalsbrystpumpe. Når du vælger en manuel brystpumpe, har du fuld kontrol over sugestyrken og pumperytmen. Den patenterede silikonemembran har så effektivt et sug, at det kan reguleres med et let tryk på håndtaget. Brystpumpen er yders behagelig at bruge grundet de fem bløde, bladformede massageenheder, der bevæger sig frem og tilbage for at simulere bevægelsen fra din baby.

Rengøring:
Brystpumpen er nem at rengøre og let at samle efter billederne i brugsanvisningen.
Alle dele er selvfølgelig BPA fri!

Indhold: 1 stk

Indgår i kategorierne
    Mor & Barn > Amning og flaske > Brystpumper

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?