AVENT Comfort manuel brystpumpe - SCF33020

AVENT Natural manuel brystpumpe - SCF33020
AVENT Natural manuel brystpumpe - SCF33020
AVENT Natural manuel brystpumpe - SCF33020
AVENT Natural manuel brystpumpe - SCF33020
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Philips Avent
Varenummer: 4929

Produktbeskrivelse

Anmeldelser

Philips AVENT Comfort manuel brystpumpe, nem og behagelig at bruge på farten.

Med denne manuelle Philips AVENT brystpumpe, kan du nemt pumpe din modermælk direkte ned i den medfølgende AVENT sutteflaske.

Der kan være mange grunde til, at du får brug for en brystpumpe på et tidpunkt i dit ammeforløb. Enten som supplement til amning eller fuldt erstatning for amningen. Det kan være dit barn er for tidligt født og derfor ikke kan die, eller at dine brystvorter er ømme og med sår. Dine bryster kan desuden blive meget spændte og fyldt med modermælk, og give dit barn problemer med at få fat. I mange af disse tilfælde kan en brystpumpe være en god løsning for både dig og dit barn, så i sammen får en god oplevelse.

Denne brystpumpe kan bruges i kombination med andre produkter til madning i Philips Avent sortimentet, herunder de klassiske flasker og beholdere til modermælk. 

Den prisbelønnede unikke manuelle brystpumpe sikrer dig øget effektivitet. 
Det er klinisk dokumenteret, at Phillips AVENT manuel brystpumpe malker mere mælk ud end en elektrisk hospitalsbrystpumpe. Når du vælger en manuel brystpumpe har du fuld kontrol over sugestyrken og pumperytmen. Den patenterede silikone membran har så effektivt et sug, at det kan reguleres med et let tryk på håndtaget. Brystpumpen er yders behagelig at bruge grundet de fem bløde, bladformede massageenheder, der bevæger sig frem og tilbage for at simulere bevægelsen fra din baby.

Malke ud imens du sidder behageligt
Mælken løber nemmere til når du har det godt og sidder afslappet. Derfor har AVENT forbedret deres brystpumper, så du nu kan sidde ret op og pumpe. Phillips AVENT Natural brystpumpen har et unikt design, så mælken løber direkte fra brystet ned i flasken, selv når man sidder ret op i stolen. Det betyder, at du kan sidde mere behageligt under udmalkning, og ikke behøver at læne dig forover for at sikre, at al mælken ender i flasken. 

5 blad-formet massagepude/brystskjold - 20 mm: 
Phillips Avent Natural brystpumpe er forsynet med en 5 blad-formet massagepude med en blød og fløjlsagtig struktur. Brystskjoldet føles behageligt og varm mod huden, og stimulerer blidt til mælketilstrømningen. Dermed stimuleres mælkeproduktionen på samme måde som dit barn gør under amningen. Når du bruger Philips AVENT brystpumpe, er det meget vigtigt at du har den rigtige størrelse brysttragt. AVENT brystpumpe kommer med standard brysttragt på 20mm. Har du brug for en større brysttragt kan den tilkøbes i large (25mm) her.

Kompakt design og nem at have med på farten
Brystpumpen fra AVENT arbejder hurtigt, blidt og lydløst uden brug af batterier. Det ergonomisk formede håndgreb er behageligt at holde i og giver fuld kontrol, mens man udmalker. Den er lille og let og derfor nem at opbevare og transportere, så det bliver mere diskret at udmalke på farten. Det kompakte design gør den nemmere at placere rigtigt på brystet.  

Rengøring:
Brystpumpen er nem at rengøre og let at samle efter billederne i brugsanvisningen.

Alle dele er selvfølgelig BPA fri!

Indeholder følgende:

  • Avent Natural manuel brystpumpe inkl. flaske
  • Natural silikone flaskesut (1 hul til nyfødte) inkl. låg
  • Brystskjold/brysttragt 20mm (kan tilkøbes i str. large)
  • Håndbog og en praktisk ammeguide

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.