Medela ammeindlæg ultra thin - 60 stk

Medela ammeindlæg ultra thin - 60 stk
Medela ammeindlæg ultra thin - 60 stk
Medela ammeindlæg ultra thin - 60 stk
Medela ammeindlæg ultra thin - 60 stk
Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36624

Medela ammeindlæg ultra thin til dig der ønsker at undgå lækage!

Nu er den her i en endnu mere økonomisk pakkeløsning! Medelas Ultra thin ammeindlæg kan nu fås i en endnu større pakke indeholdende 60 stks ammeindlæg.

Medelas Ultra thin ammeindlæg er helt bestemt en Must-Have til din ammeperiode. Om man lækker brystmælk eller ej, dét er vidt forskelligt fra mor til mor, men er man dog i risiko for at lække, så er et ammeindlæg super vigtigt at have.

Ammeindlæg er vigtige for at holde brysterne tørre under amningen. Lækkes der brystmælk, som ikke bliver taget hensyn til, så kan man risikere at udvikle svamp - Dette kan Ultra Thin ammeindlæg fra Medela heldigvis bidrage til forebyggelse af!

Hvilket ammeindlæg er bedst til din amning?

Er du i den målgruppe der lækker brystmælk i mindre eller mellemstore mængder, så er Ultra thin ammeindlægget perfekt til dig! Her kan du føle dig godt beskyttet mod din brystmælklækage med Medelas ammeindlæg.

Fordelene ved et engangs ammeindlæg kontra et uld-ammeindlæg er her, at disse typisk vil være mere diskrete, billigere og have nemmere ved at tilpasse sig dit bryst.

Oplever du lækkende brystmælk i større mængder, så kan Ultra Thin ammeindlæggene også stadig anbefales. Dog bør man måske overveje at supplere dem med et uld-ammeindlæg her, for at få den mest optimale lækagebeskyttelse.

Fordele

Ammeindlæggene fra Medela har en masse lækre fordele.

Indlæggene er super absorberende! Med sin polymerkerne kan indlægget nemt indkapsle fugten omkring brystet, uden at indlægget kommer til at føles fugtigt selv. Ammeindlægget er derudover sat sammen af 5 ultra tynde lag, som sammen har en tykkelse mindre en 2 mm. 

På grund af sin tyndhed er ammeindlægget altså super diskret, og du behøver ikke bekymre dig over om man kan se det under dit tøj. Du kan næsten helt komme til at glemme, at du overhovedet har indlæg i!

Glem også alt om konet former - indlægget er nemlig også tilpasset brystet på en sådan måde, at den fremmer en flot feminin pasform! Derudover er det ovalt formede indlæg også tilpasset brystet sådan, at det ikke kan skøjte rundt i din amme-BH, og er derudover designet med en lækagebeskyttelse der forhindrer brystmælken i at løbe ud i siderne.

Ammeindlæggene er allergivenlige og føles bløde mod huden og de kan således give dig en rigtig god forudsætning for en ubesværet amning!

Pakket enkeltvis for bedre hygiejne.


Køb Medelas Ultra thin ammeindlæg lige her på Med24 til en fast lav pris!

Du kan opnå frifragt og dag-til-dag levering!


Her på Med24 har vi fagpersonale til at videregive viden om en masse forskellige emner - Du kan bl.a. få større viden om, samt gode råd til amning via af vores artikel her:

10 tips til en god start på din amning!

Indgår i kategorierne
Ammeindlæg

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?