Kundeservice
0 varer
Kurv

Mørbrad med glaserede rødløg og jordskokker

Opskrifter -> Det dansk/franske køkken -> Mørbrad med glaserede rødløg og jordskokker
 
Til 4 personer
Mørbrad med glaserede rødløg - og jordskokkerIngredienser:
1 svinemørbrad
5 skiver bacon
3 store rødløg
½ spsk. olie
2 spsk. rødvinseddike
½ hønsebouillonterning og 1½ dl vand
2 spsk. sukker
300 g jordskokker
3 tsk. citronsaft
2½ dl sødmælk

1 spsk Maizena
salt, peber
350 g couscous
1 dl persille

Tilberedningstid ca. 40 min. 

1. Tænd ovnen på 210 C. Svinemørbraden pudses af for fedt og sener. Bacon svøbes omkring mørbraden og den brunes på tør pande. Når den er brunet på alle sider lægges den i ildfast fad og sættes i ovnen i ca. 10 min. Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 65-70 grader.

2. Jordskokkerne vaskes grundigt og skæres i tynde skiver og koges møre i mælken ca. 12-14 min. Inden serveringen jævnes stuvningen med lidt Maizena til ønsket konsistens. Smages til med salt, peber og citronsaft.

3. Skræl rødløgene, skær dem i både, og brun dem i ½ spsk. olie i en gryde. Når løgene er brunede tilsættes rødvinseddike, lad det koge helt ind. Efter et par minutter tilsættes sukkeret og bouillonen. Det hele koges ind til væden er fordampet.

4. Hak persillen fint. Kog 2 dl vand og hæld langsomt couscous i. Rør rundt og lad det koge  2 minutter. Lad derpå couscousen trække et par minutter og løsn grynene med en gaffel. Tilsæt persille, lidt salt og peber og server straks anrettet som på fotoet.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 2799KJ (667 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 504 120 18
Kulhydrat 1595 380 57
Fedt 700 167 25
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 41 kunders bedømmelse


 

 

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832