MK Olie

Find din indre og naturlige skønhed med MK Olie og Juice

Mange kæmper hver dag med at opnå velvære gennem deres naturlige skønhed netop grundet kroppens største organ – huden. Udvikleren af MK Pure Oil og Juice Maybritt Krewald oplevede selv, hvordan hendes hud kunne være til stor gene og i vejen for hendes velvære.

På baggrund af fornem viden indenfor hudpleje og hendes overbevisning om, at den ydre skønhed også kommer indefra, udsprang hendes ide således til MK Oils, der med deres helt ekstraordinære formler afhjælper huden indefra.

Luksuriøse og lækre olier fra Maybritt Krewald

Brandet har udviklet nogle af de mest eksklusive og kvalitetsbetonede økologiske olier, som er med til at give huden en helt unik og skånsom pleje. Både MK Juice og Olie er bestående af ene essentielle og sunde bestanddele, der alle plejer, nærer, afhjælper og beskytter huden indefra.

Ved dagligt indtag af disse virkningsfulde produkter vil du opnå en ren, glat, silkeblød og strålende hud. Dette skyldes bl.a. at olierne er boosted med antioxidanter, der både leverer skønhed, energi og hormonel balance.

Olierne indeholder alt fra anti-age egenskaber til bekæmpelse af uren hud i en kombination af bl.a. vitale vitaminer og mineraler. Og du bliver da heller ikke snydt for de vigtige omega-3 og 6 fedtsyrer. MK har nemlig ikke blot udviklet olierne for skønhedens skyld, men også for din sundhed! Derfor er disse livsnødvendige fedtstoffer også inddraget, for at introducere kroppen for en optimal balance med de stoffer, den ikke selv er i stand til at producere.

Nogle af de helt unikke egenskaber, du kan opleve i forbindelse med dagligt brug af Pure Oil og Pure Aroniajuice, er nedenstående.

MK Olie og Juice er: 

  • Med til at skabe en sund fordøjelse og overskud af energi.
  • Gavnlig for bl.a. hud, hår og velvære.
  • Bestående af 100% økologiske, gavnlige og sunde ingredienser.
  • Nem at indtage, hurtig at optage.
  • Kan modvirke virus- eller bakterieangreb.

Med naturen som inspirationskilde

MK’s rene, naturlige og organiske produkter er alle inspireret af naturen, dens rytme og afbalancerende kraft, der kan være med til at få os til se godt ud og føle os tilpas. Alle olier og juicer bearbejdes gennem unikke processer og er udvundet af de fineste råvarer, der bibeholder mest muligt af deres fantastiske næringsstoffer og antioxidanter.

Kærligheden for planter og naturens andre ressourcer har ydermere gjort, at MK har skabt sine produkter med al respekt for miljøet. Alle Maybritt Krewald´s produkter er derfor både økologisk KRAV-certificerede og fremstillede uden tilsætning af nogen art.

Derudover er de også udviklet med det forbehold, at naturen med dens vind og vejr påvirker vores hud i meget høj grad. Olierne har således den fordel, at de beskytter, hjælper og styrker os gennem alle former for kulde, varme, tørke og solskoldning – hvad end udefrakommende faktorer har at byde på. 

Til for skønhed og sundhed

Alt skal forekomme mindst lige så naturligt som naturens råvarer, og MK har derfor også sørget for at gøre det simpelt og nemt for dig, at få olierne passet ind i den daglige rutine. Du kan bl.a. anvende dem sammen med morgenmaden, og i ekstra stressfulde perioder eller hårde vejrperioder er MK Organic Pure Oil samt Aroniajuice gode at kombinere, for en ekstra nærende pleje.

Olierne er dog som nævnt ikke blot til af kosmetiske årsager, men er derimod også til for øget velvære og bedre sundhed. Brandet har altså skabt deres nærende produkter med de bedste intentioner og ingredienser for en smuk hud, men således også med en passion for optimal sundhed og velvære. Dette udspringer sig af, at Maybritt Krewald mener enhver sjæl fortjener skønhed i alle dens former – det kan vi hos Med24 kun erklære os enige i!

Køb din eksklusive pleje hos Med24.dk

Du kan nu nære og pleje krop og sjæl med MK’s fantastiske Olier, der er udvalgt netop for at kunne tilbyde dig Juice og Olie af den bedste og mest unikke kvalitet. Med24.dk er til for at hjælpe dig med at træffe sunde valg, og dette starter allerede ved vores fantastiske priser og tilbud. Vi ønsker derudover at give dig muligheden for at starte din sunde rejse mod et bedre velvære allerede i morgen, og derfor tilbyder vi også dag til dag levering!

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.