Miss Nella

Læs mere om Miss Nella.

Miss Nella - Naturligt, børnevenligt og sjovt!

Miss Nella er et engelsk brand, der har gjort det til sin mission at gøre hverdagsleg sjovere og og mere sikker for børn. De står bag en række søde, trendy produkter, som er specielt formuleret med tanke på børns sarte hud, og som hverken indeholder parfume, parabener eller allergifremkaldende stoffer - prøv for eksempel de sjove badebomber, som er designet specielt til at gøre dit barns badetid ekstra farverig. Desuden er alle produkterne fra Miss Nella cruelty-free, veganervenlige og ikke testet på dyr.

Sikkerhed som topprioritet

Som barn skal man have lov til at eksperimentere og prøve ting af. Med produkterne fra Miss Nella kan du være med til at skabe sikre rammer om denne eksperimentering - Miss Nella garanterer nemlig altid parfumefrie, parabenefrie, miljøvenlige, veganske og allergivenlige produkter.

Farverige badebomber uden skadelig kemi

Badebomberne fra Miss Nella fås i alle regnbuens farver og er designet specielt til at gøre badetiden ekstra sjov og for dit barn. De opløses nemt og hurtigt i badevandet, og farven er let at skylle af badekarret efter brug. Badebomberne fås både enkeltvis og i forskellige pakker med flere.

Køb produkter fra Miss Nella hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi flere produkter fra Miss Nella. Køb i dag - hurtigt og nemt!

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.