Kundeservice
0 varer
Kurv

Mirakuløs molekyle - BM hudpleje

Mirakuløs molekyle

Hemmeligheden i BM CosmeCeuticals er et lille molekyle med navnet Sucrose Octasulfate. Det virksomme molekyle trænger dybt ned i huden og stimulerer hudcellerne. Resultatet er en mere glat hud. Sund og modstandsdygtig. Molekylets særlige egenskaber blev opdaget i 1980’erne.

I midten af 1980’erne henvendte lederen af en børneafdeling på et hospital i Israel sig til en ung farmaceut. Han bad om hjælp til en baby, der efter en stor tarmoperation havde fået en slem ”rød numse” – situationen var alvorlig. Farmaceuten knuste nogle mavesårstabletter og lavede en creme. Det virkede. Den medtagne hud var hurtigt i heling. I mavesårstabletterne var det aktive stof Sucrose Octasulfate.
 
Yderligere information
Nyt liv til din hud  

BM hudpleje
Se alt fra BM CosmeCuticals

Mirakuløs molekyle
Dokumenterede virkninger
BM CosmeCuticals er her og nu pleje
Antirynke effekt
BM Hudpleje
 

Flere år senere – i Danmark – udforskede farmaceuten sammen med en dansk læge Sucrose Octasulfate’s virkninger på hud og slimhinder. Det førte til udviklingen af BM CosmeCeuticals Regenerative Cream og senere den intenst regenererende GEL 28.

Et forskningssamarbejde med danske dermatologer og kosmetologer har givet positive reaktioner på effekten af BM CosmeCeuticals regenerative produkter. Produkterne styrker tynd og sart hud og virker genopbyggende på vævet i dermis – hudens dybere lag. De har en synlig og udglattende effekt på fine linier og rynker.

Sucrose Octasulfate er et sukkerlignende molekyle – det svarer til sakkarid, som er den videnskabelige term for sukker. Molekylet spiller en vigtig rolle i forhold til at bevare og genopbygge hudceller. Sucrose Octasulfate stimulerer hudens egne proteiner – de binder sig til receptorer i huden og aktiverer celledelingen.

Kilde: BMhudpleje.dk

 

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832