Miljøvenlige forsendelser hos Med24

Omtanke for miljøet er en vigtig mærkesag hos os. Det gælder også vores pakkeri og dermed de leverancer du modtager fra os. Bag vores emballage og pakkefyld med vores logo på, gemmer der sig således en række miljø-certifikater og vi stiller generelt store krav til både os selv og vores leverandører med henblik på at finde de bedst mulige løsninger ud fra et bæredygtigt perspektiv. Nedenfor kan du læse om nogle af de initiativer vi allerede har iværksat.

Miljøvenlige forsendelseskasser

Vi bruger FSC certificerede papkasser til vores forsendelser. FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenligt sikkerhedsudstyr samt løn.

PP tape med naturgummi-lim

Vi anvender PP-tape til lukning af forsendelseskasserne. PP-tape er langt mere miljøvenligt end den normale PVC-tape. PP-folien kan regenereres (genanvendes) uden problemer og naturgummien er et naturligt klæbemiddel der kommer fra træerne og som man endda kan spise. 

Biologisk nedbrydelige luftpuder

Som fyld i forsendelseskasserne bruger vi i videst muligt omfang luftpuder. Dem vi anvender, er BIO-typen, hvilket vil sige at de er produceret i biologisk nedbrydeligt folie. Og herudover består de jo mest af luft, hvilket gør at der bruges mindst muligt "fyld" og at de er lette at håndtere og bortskaffe for dig som modtager.

Bobleplast fremstillet i 100% genbrugsmateriale

Den bobleplast vi bruger til at beskytte produkterne under forsendelsen er af 100% genbrugsmateriale og giftfrie. Herudover har vi valgt en "støvfri" type der skåner både dig som kunde og de medarbejdere som klargør din forsendelse.

Det kan du selv gøre

For at mindske brugen af emballage, kan du så vidt mulig forsøge at bestille én stor ordre, fremfor mange små. På den måde undgår vi at bruge ekstra kasser, tape, bobleplast og luftpuder.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.