Mikaka Serum Oil Intense Recovery - 5 ml.

Mikaka Serum Oil Intense Recovery - 5 ml.
Se alle produkter fra Mikaka
Varenummer: 40845

Mikaka Intense Recovery Serum Oil Travel Size - helt naturlig serumolie til stresset hud, der har brug for at hele

Dette er en rejsestørrelse af Mikaka Skincares Intense Recovery serumolie, som er 100% naturlig og har en helende effekt på skadet og stresset hud. Serummens nærende indhold gendanner hudens naturlige styrke samt balance og bidrager til en smuk, elastisk og mere jævn hud. Produktet indeholder store mængder højeffektive, naturlige ingredienser, der trænger dybt ned i huden for at forbedre dens naturlige udstråling og struktur. 

Produktet indeholder følgende aktive ingredienser: 

  • Anti-inflammatorisk havreolie, som tilfører huden næring og fugt for at mindske fine linjer forårsaget af dehydrering
  • Hybenkerneolie, der tilfører huden masser af beskyttende antioxidanter og nærende essentielle fedtsyrer
  • Havtornolie, der bidrager med masser af gode vitaminer og fedtstoffer, hvilket forbedrer hudens elasticitet og smidighed
  • Kæmpenatlysolie, som fremmer en flot, jævn hudfarve samtidig med være effektiv mod milde hudlidelser såsom rosacea, eksem og akne
  • Antibakteriel tamanuolie, der har en positiv effekt på akne og andre urenheder og medvirker til at fremme cellefornyelsen

Et andet vigtigt stof, som produktet indeholder 40% af, er ECO-CERT certificeret Squalene fra oliven, som hjælper de øvrige ingredienser med hurtigt at trænge helt ned i alle hudlagene. Serumolien er gjort så mild som mulig, og er derfor helt parfumefri. 

Produktet kan anvendes af alle hudtyper mener særligt god til plejekrævende og stresset hud. Denne lille størrelse er perfekt til tasken, eller hvis du ønsker at prøve produktet af, inden du køber den store beholdning. 

Anvendelse

Brug produktet efter behov, når din hud trænger lidt ekstra pleje. Den kan påføres alene på en renset hud eller bruges i kombination med en Mikaka dag- eller natcreme. 

Indhold: 5 ml

Ingredienser:

Squalane (plant derived), Avena Sativa Kernel Oil*, oenothera biennis oil*, Rosa Canina Frugtolie *, Hippophae, Rhamnoides Fruit Oil*, Calophyllum Inophyllum Seed Oil*, Tocopherol

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Paraben fri

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.