Mikaka

Mikaka

Mikaka Skincare - Naturlig og økologisk hudpleje til alle hudtyper

Mikaka er et dansk familieeget brand, hvis vision er at skabe eksklusive men effektive natur-plejeprodukter til overkommelige priser, så alle har mulighed for at passe godt på sig selv efter naturens principper. 

Selvom Mikaka Skincare tager udgangspunkt i naturlige ingredienser, er de ikke gået på kompromis med kvaliteten eller effektiviteten af produkterne. Hvert Mikaka produkt er til for at forkæle og pleje din hud lidt ekstra, med omtanke for din krop og for naturen, fordi der gerne skal være samspil mellem at have det godt både i det indre og i det ydre. Produkterne er skabt til dig, der ønsker virksomme produkter til din hudtype, baseret på økologiske ingredienser hentet direkte fra naturen.

Skånsomt og naturligt indhold

Udviklingsprocessen af Mikakas produkter har taget sin tid, fordi hvert produkt er sammensat af nøje udvalgte ingredienser, kombineret specielt til at have bedst mulig virkning samt en behagelig konsistens og duft. Mikaka vælger altid om muligt naturlige stoffer - blandt andet planteekstrakter, olier eller naturidentiske kemiske stoffer, så produktet bliver så lidt kunstigt, som det kan blive. Fordi produkterne er så autentiske, er farve og konsistens på produkterne til tider varierende. 

Mikaka udvælger så vidt muligt økologisk certificerede ingredienser, og derfor finder du meget få kunstige tilsætningsstoffer i produktserien.
Alle produkterne indeholder derfor: 

  • Ingen kunstige farver og duftstoffer
  • Ingen parabener
  • Ingen alkohol
  • Ingen petrokemikalier
  • Ingen hormonforstyrrende stoffer

Al duft i Mikakas produkter kommer direkte fra økologiske æteriske olier, så du er sikker på, at den behagelige aroma er helt naturlig. Alkohol-typen, der anvendes til konservering findes ligeledes i organiske ingredienser. 

Alle produkter fra Mikaka Skincare sortimentet gennemgår laboratoriekontrol og diverse tests for at sikre holdbarhed, effektivitet og høj tolerance, så du ved, hvad du putter på din hud. 

Design og produktion med fokus på bæredygtighed

Ikke nok med at indholdet er skånsom mod naturen på baggrund af de naturlige formularer, så er emballage og design også fremstillet med omtanke for miljøet, således at produktion og salg sætter så lille et klimaaftryk som muligt. Af denne grund er flaskerne fremstillet i genanvendelig PET plast, mens æskerne er lavet af pap fra bæredygtigt skovbrug, trykt med vandbaserede farver. Ved de fleste produkter, er emballagen også gjort ekstra stor, så du får mere produkt, indeholdt i mindre emballage, for at reducere spild. 

Desuden bidrager du ved at købe et Mikaka produkt til flere forskellige bæredygtige initiativer og samt til dyrevelfærdesprojekter og til at bevare regnskoven, idet dette er nogle mærkesager, som firmaet har valgt at investere i og donere til. 

Mikaka Bath Serien

Mikaka Bath er en helt ny linje af naturlige økologiske produkter til badet og håndvasken. Serien er udviklet og produceret i Danmark og forener økologi og effektivitet med milde naturlige dufte samt et minimalistisk nordisk udtryk. Alt sammen til særdeles fornuftige priser for at gøre det økologiske valg tilgængeligt for de fleste

Serien består af shampoo, conditioner, body wash, hand wash og hand lotion. Sortimentet er vegansk og spækket med plejende og beskyttende antioxidanter, hvor alle ingredienserne er 100% biologisk nedbrydelige.

Læs mere om Mikaka Bath lige her. 

Udforsk sortimentet af naturvenlige og økologiske plejeprodukter lige her hos Med24 - forkælelse med omtanke for kroppen, sjælen og naturen.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.