MIILD

Miild er et nytænkende og banebrydende makeupmærke. Produkterne er udviklet, stiftet og drevet af de to ildsjæle, Tanja og Tine, med den mission at forene kreativitet, bæredygtighed og brugertryghed indenfor skønhedens univers.
Miild er de første i verden, der kan præsentere tre anerkendte certificeringer på alle vores produkter; AllergyCertified, Svanemærket samt ECOCERT COSMOS.

Miild er skabt til alle, der vil have et rent og naturligt alternativ, når de vælger makeup. Miild er både til dem, der har allergi og til dem der vil mindske risikoen for at udvikle det.
Tanja og Tine er begge er makeupartister og stiller derfor høje krav til kvalitet. De har lagt hjerte og sjæl i arbejdet, med at udtænke og skabe Miilds unikke kollektion.  De har gennemtænkt alle produkter, de har testet – og testet igen, og ændret på produkterne, indtil de var helt tilfredse. Med deres baggrund er de, de hårdeste kritikere. Dette har resulteret i et makeupmærke med stærke værdier og rene ingredienser med super holdbarhed.

Miilds produktlinje består af basis makeupprodukter, der kan annvendes dagligt med følelsen af tryghed og velvære. Visionen har været at skabe makeup, af optimal kvalitet, udviklet af uddannede og professionelle makeupartister, der stiller høje krav til holdbarhed og et naturligt finish.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.