Ansigtsvisir m. tre ekstra skærme

1
Se alle produkter fra Med24
Varenummer: 43182

Ansigtsvisir med ekstra skærme til beskyttelse af øjne, mund og næse mod stænk fra nys og host

Dette genanvendelige ansigtsvisir er designet til at beskytte dine øjne, næse og mund mod stænk og sprøjt fra væsker. Det dækker fra øre til øre og ned til hagen. Den gennemsigtige PET-skærm indeholder antifog, som hjælper med at undgå visiret dugger og holde det klare udsyn. Visiret er onesize med justerbar elastik, som let kan tilpasses din hovedstørrelse Derudover har visiret 2 mm skumstykke ved panden for god komfort, 180 grader vippefunktion og kan dermed vippes op fra ansigtet. Når visiret ikke er i brug kan det stå på bordet eller hænges op uden at ridse PET-skærmen.
Med visiret medfølger 3 ekstra PET skærme, som kan skiftes ved behov.

Produktet er designet og testet i henhold til standard EN166:2001 og opfylder kravene som er angivet i PPE EU 2016/425 som en kategori II PPE(Optisk klasse 1).Visiret er CE-godkendt og markeret på selve hovedremmen.

Anvendelse

Visiret leveres med tre skærme og derfor skal det samles inden brug. Klik skærmen på den blå plastik hovedrem. Derefter kan du montere gummielastikken på hver sin side af remmen efter din hovedstørrelse. Hold visiret mod ansigtet, og træk visiret over hovedet.

Rengøring

Tag visiret af under rengøring, for at beskytte øjnene. Skærmen skal rengøres med rengøringsmiddel eller desinficeringsmiddel.

Opbevaring og bortskaffelse

Visiret skal opbevares rent og tørt for at undgå støv, ridser og unødvendig slid. Opbevar ikke produktet i direkte sollys eller i temperaturer over 30 grader eller under 5 grader (Celsius).
Emballagen kan genanvendes som pap og den indre plastikpose som blød plast (PE). Visiret skal bortskaffes som brændbart affald.


Indhold: 1 blå plastik hovedrem + 3 PET skærme.

Se alle produkter fra Med24
Varenummer: 43182

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.