Multi-mam kompresser til skadede brystvorter - 12 stk

1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Multi-mam
Varenummer: 10829

Multi-mam kompresser til skadede brystvorter - 12 stk

Multi-mam kompresser er til ammende mødre, sportsudøvere eller til efter brystpiercing. De er særdeles velegnet til behandling af brystvorte problemer som skyldes amning.  

Du kan amme samtidig med behandlingen af Multi-Mam, hvilket er unikt for denne type produkter. De giver intensiv pleje via blød og beskyttende kompres. De indeholder ingen konserveringsmidler, gelen er naturlig og fuldstændig uskadelig når den svælges.

Kompressen neutraliserer skadelige bakterier på en sikker og naturlig måde. De er ideelle for ammende mødre da de støtter de naturlige helingsprocesser. Kompressen har en direkte lindrende effekt på revner på brystvorterne og den optimerer huden rundt om brystvorten.

Anvendelse af Multi-mam kompres

Åben den lille pose, fold kompresset ud og placer den med den imprægnerede side mod brystvorten under ammeindlægget. Den kan blive liggende der ligeså længe det ønskes, men lad den ligge minimum 5 min. Gentag behandlingen mindst 2 gange dagligt.  

1 pakke indeholder 12 stk.  

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.