Nexcare Blood Stop Nasal - 6 stk

Nexcare Blood Stop Nasal til næseblod 6 stk.
Se alle produkter fra Nexcare 3M
Varenummer: 37092

Produktbeskrivelse

Nexcare Blood Stop Nasal anvendes for at standse blødningen i tilfælde af næseblod

3M Nexcare Blood-Stop Nasal er en ekspanderende svampe som anvendes i tilfælde af næseblod. Svampene absorberer blodet og stopper hurtigt blødningen, derudover reduceres risikoen for nye blødninger.

Nexcare Blood-Stop Nasal er en ekspanderende svamp der er imprægneret med m-doc blodstillende pulver. Pulveret består af små mængder calcium- og natriumsalt af oxideret celulose (m-doc). Pulveret aktiveres når det kommer i kontakt med næseblodet, og danner en kunstig koagulering. Svampen udvider sig når den absorberer blodet, så den udfylder næseboret. Denne udvidelse af vattet, kombineret med den kunstige koagulering som opstår med m-doc, resulterer i at blødningen stopper. 

Nexcare Blood-Stop Nasal må anvendes af børn på 5 år og derover.

Anvendelse af Nexcare Blood Stop Nasal

Næseproppen kan klippes til før brug, hvis dette er nødvendigt, herefter sættes næseproppen/svampen ind i det blødende næsebor.
Næseproppen vil hurtigt ekspandere og blive blød efterhånden som blodet opsuges i svampen. Når blødningen i næsen er stoppet, fjernes proppen forsigtigt. Proppen er til éngangsbrug og kasseres efter brug.

OBS!
For at næseproppen skal kunne fjernes let, skal du sørge for at lade lidt af proppen stikke ud, således du let kan få fat i vatten når det skal fjernes. Anvend kun én prop i næseboret.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.