Systane ULTRA Øjendråber - 10 ml

Systane ULTRA Øjendråber - 10 ml
93,00 -15%
Vejl. pris 109,00
(3) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Alcon & Systane
Varenummer: 6897
Ofte købt sammen
Systane ULTRA Øjendråber - 10 ml
Systane Gel Dråber - 10 ml
Systane Balance Øjendråber - 10 ml
Pris i alt
112,00

Produktbeskrivelse

Indhold
Anmeldelser

Alcon Systane Ultra Øjendråber er beregnet til behandling af tørre, trætte og irriterede øjne.

Alcon Systane Ultra Øjendråber er fugtgivende øjendråber til trætte, rindende eller irriterede øjne.
Der kan være mange årsager til at du døjer med tørre øjne - det kan eksempelvis skyldes alder, hormonelle ubalancer, allergier, tør luft mm. Disse Systane Ultra øjendråber har en unik virkningsmekanisme, der giver høj komfort og forbedret fugtgivende effekt til tørre og trætte øjne.
Dråberne kan også bruges hvis du bruger kontaktlinser. Anvend efter behov.

En åbnet flaske er holdbar i 6 måneder.


Indhold: 10 ml

Aktive ingredienser:
Polyetylenglykol 400 (smørremiddell)
Propyleneglykol (smørremiddel)

Inaktive ingredienser:
Hydroxipropyl guar, sorbitol, aminometylpropanol, borsyra, kaliumklorid, natriumklorid, och konserveringsmedlet POLYQUAD® (polykvaternium-1) 0,001 %.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Janne Rolandsen - 15-07-2018
Jeg lider af meget tørre øjne og har gennem årene prøvet utallige øjendråber, og de bedste til mig er uden tvivl Systane Ultra, som lindrer irritationerne i øjnene i meget lang tid. Kan varmt anbefales.
Af Christian Glibstrup - 05-11-2017
Blev efter en øjenoperation tvunget til at anvende kontaktlinser, og brugte i de første mange år efter operationen månedslinser, hvilket ofte gav anledning til irritation i øjnene. Skiftede så for nogle år siden månedslinserne ud med endagslinser, og irritationen i øjnene blev mærkbart mindre, om end der stadig var nogle problemer blot i væsentlig mindre grad. For at komme "det sidste stykke vej" m.h.t irritationen i øjnene, foreslog en bekendt, at jeg prøvede Systane ULTRA øjendråber sammen med endagslinserne. Jeg fulgte hans forslag - og fra det tidspunkt har jeg stort set ikke haft irritation i forbindelse med brug af endagslinser. Jeg drypper begge øjne ca. 5-10 minutter FØR jeg sætter endagslinserne i om morgenen - og linserne sidder der uden problemer indtil jeg fjerne dem igen lige før sengetid omkring kl. 23. Jeg vil ikke undvære Systane ULTRA øjendråber - og sørger for, at jeg altid har ekstra flasker stående uåbnet i køleskabet.
Af Kristina Turgeneva - 25-02-2012
Jeg bærer endagskontaktlinser og ofte får problemer med tørre øjne. Mine øjne kræver mere kontaktfilm i øjet når der bæres linser. Det har vist sig at dette i visse tilfælde kan afhjælpes ved at dryppe øjnene morgen og aften med Systane Ultra. Det er dog vigtigt at pointere, at du ikke har kontaktlinserne i når du drypper øjnene, men venter de 10 minutter inden du sætter dem i. Jeg kan varmt anbefale Systane Ultra mod tørre øjne.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.