Natur-Drogeriet Ægte Venustorn, 370mg - 90 kapsler

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 3540

Natur-Drogeriets Ægte Venustorn kapsler - naturlægemiddel mod lettere smerter i led og muskler

I over 40 år har Ægte Venustorn været et anerkendt naturlægemiddel mod lettere smerter i ømme led og muskler, samt ved appetitløshed og fordøjelsesbesvær. Af de tørrede rodskiver udvindes det aktive stof til Ægte Venustorn.

Ægte Venustorn er blevet brugt af både mænd og kvinder i mange år. Natur-Drogeriet har siden 1972 solgt ægte venustorn, og i 1997 blev produktet godkendt som et naturlægemiddel, grundet den gavnlige effekt. De praktiske kapsler gør det let at dosere produktet.
Hver dosis tilfører din krop 370mg venustorn. Har du brug for en større beholdning, kan du købe den større variant med 360 kapsler her.  

Anbefalet dosering

Til voksne:
Til voksne er den anbefalede dagdosis 2 kapsler, 3 gange om dagen. Hvis der er tale om mindre lette smerter, kan der begyndes med en mindre dosis. 

Opbevaring:
Temperaturen ved opbevaringsstedet på ikke overskride 25 grader. Holdes utilgængeligt for børn.  

OBS:
- Bør ikke anvendes til børn under 12 år uden lægeanvisning. 
- Behandling af lette smerter bør ikke fortsætte mere end 4 uger. Behandling af appetitløshed og fordøjelsesbesvær bør ikke fortsætte mere end 2 uger.
- Må ikke anvendes ved: mavesår eller står på tolvfingertarmen eller ved overfølsomhed overfor djævleklorod. 
(se mere længere nede på siden) 

Læs mere på indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her.

Indhold: 90 kapsler

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Pulveriseret djævleklorod

370

mg

-

- svarende til harpagosid

6,5

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Gelatine, Magnesiumstearat, Pulveriseret djævleklorod

Oprindelsesland: Danmark
Ægte Venustorn Kapsler. Naturlægemiddel ved lettere smerter i led og muskler, samt ved appetitløshed og fordøjelsesbesvær. Indeholder pulveriseret eller skåret djævleklorod. Bør ikke anvendes til børn under 12 år uden lægens anvisning. Behandling af lettere smerter bør ikke fortsætte mere end 4 uger. Behandling af appetitløshed og fordøjelsesbesvær bør begrænses til højst 2 uger. Må ikke anvendes ved overfølsomhed over for djævleklorod samt ved mavesår og sår på tolvfingertarmen. Ledsmerter med hævelse, svære bevægelsessmerter, rødme eller feber skal udredes inden behandling. Forsigtighed ved galdesten og ved hjertesygdom. Det vides ikke, om nedsat lever- eller nyrefunktion eller andre særlige sygdomme indebærer, at forsigtighed bør udvises. Graviditet og amning: Bør ikke anvendes uden lægens anvisning. Sjældne til meget sjældne bivirkninger: Mavesmerter og diarré. Kvalme og opkastning er rapporteret specielt i høje doser. Hovedpine og svimmelhed. Læs indlægssedlen omhyggeligt. MT nr: 6161597.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.