Smooff Rygeafvænningsfilter - 4 stk.

Smooff rygereduktionsfilter 4 stk.
Smooff rygereduktionsfilter 4 stk.
Smooff rygereduktionsfilter i æske
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Smooff
Varenummer: 27266

Produktbeskrivelse

Anmeldelser

Smooff Rygeafvænning er et fuldt rygestop program på 28 dage helt uden medicin eller nikotin.

Smooff Rygeafvænning henvender sig primært til dig, der ønsker at stoppe fra dag til dag uden lægemidler – og dig der har prøvet andre metoder uden held.

Produktet indeholder 4 mekaniske rygestopfiltre med forskellige filterstyrker, som du sætter på cigaretten ved rygningen. Hvert filter anvendes i 7 dage, hvorved indtagelsen af røg og nikotin trinvist nedsættes. Efter 28 dage stoppes rygningen. Produktet nedtrapper således gradvist rygningen - alt mens du gør dig mentalt klar til at kvitte smøgerne på din planlagte rygestopdag. Smooff Rygeafvænning er uden risiko for nikotinafhængighed eller nye vaner.

Der medfølger en filterholder med rensebørste, en udførlig vejledning og et personligt motivationskort, der guider og støtter dig fra dag til dag i dit rygestop. Efter endt rygning kan rygestopfilteret medbringes på filterholderen eller påsættes næste cigaret i cigaretpakningen. Filterholderen kan også anvendes mellem fingrene ved rygetrang.
Smooff filteret er diskret i form og farve og virker ved, at fortynde røgen og nikotinen fra cigaretten med atmosfærisk luft og ved samtidig, at opsamle røgen inde i filteret. Filteret er kun designet til købte filtercigaretter af ”normal” størrelse.

Dokumentation:
Smooff rygeafvænning er medicinsk udstyr og anvender en dokumenteret metode med rygestopfiltre, anvendt i USA i flere år. F.eks. viser en test derfra, at ca. 30 % var røgfrie et år efter. Til sammenligning viser nogle tal, at kun ca. 3-6 % af rygerne har succes med at blive røgfrie fra dag til dag uden hjælpemidler.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.