BleedCure - 30 g

1
Se alle produkter fra Takeda Pharma
Varenummer: 46137

BleedCure er klassificeret som et CE-mærket medicinsk udstyr

BleedCure er et medicinsk produkt med en smart barrierefunktion. Salven bidrager til begrænsning og forebyggelse af hud- og slimhindelæsioner som f.eks. næseblod og småskræmmer. BleedCure smøres nemt på det ønskede område. BleedCure bør opbevares ved stuetemperatur (højest 30°C) og utilgængeligt for børn.

Anvendelse:

For begrænsning af blødning smøres en passende mængde af BleedCure salven på det ønskede område, så hele området dækkes. Ved forebyggelse af tilbagevendende næseblod anvendes BleedCure salven 2 gange dagligt i mindst 2 uger efter tilfælde af akut næseblod eller efter lægens anvisning. Det anbefales at bruge den medfølgende applikator, hvis produktet skal påføres i næseslimhinden. Applikatoren skal rengøres grundigt efter hvert brug. 

Hvis du oplever bivirkninger stoppes behandlingen, og din lægen kontaktes. I de første dage af behandlingen kan en brændende fornemmelse, kløe i næsen og næseflåd forekomme - dette forsvinder normalt i løbet af behandlingen. Hvis ikke, stoppes behandlingen og lægen kontaktes.


Indhold: 30 g

Ingredienser:

Blanding af mættede fedtsyrer, gærproteinekstrakt, Phosphatidylcholin, Tocopherylacetat, Bivoks, sojaolie, starylalkohol, calcium-, kalium- og magnesiumchlorider, glycerolmonostearat, methyl- og propylparahydroxybenzoat, BHT

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Se alle produkter fra Takeda Pharma
Varenummer: 46137
CE mærket
CE mærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.