Kundeservice
0 varer
Kurv
Clinic Lusekam - tættekam mod lus
Clinic Lusekam - tættekam mod lus

Clinic Lusekam - tættekam mod lus

89,95 DKK
-9%
99,00 DKK
Ikke på lager
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Anmeldelser

Clinic Lusekam - tættekam mod lus

Lus er et stigende problem i Danmark og der er en formodning om, at lusene i nogen grad har udviklet resistens mod de gængse midler - der oftest består af pesticider. Samtidig er der i befolkningen en stigende modvilje mod at benytte kemiske stoffer til at bekæmpe lusene - specielt fordi det primært er børn der døjer med problemet.

SELV VED BRUG AF DIVERSE LUSEMIDLER SKAL DU BRUGE EN LUSEKAM

CLINIC Lusekam kan benyttes til at fjerne både lus og æg. CLINIC Lusekam er væsentligt lettere at trække igennem håret end andre tættekamme og tænderne er produceret af kirurgisk rustfrit stål. Den specielle slibning sikrer, at kammen glider let igennem håret, samtidig med at både lus og luseæg fjernes. Det gør CLINIC Lusekam helt unik. Afstanden mellem tænderne på CLINIC Lusekammen er specielt tilpasset til bekæmpelse af lus, og ståltænderne bøjer ikke, når håret redes igennem.

Samtidig er CLINIC Lusekammen handy at have ved hånden, hvis der pludselig bliver opdaget lus hos børnene. Man skal ikke først til at indkøbe lusemidler, men benytter CLINIC Lusekammen til at fjerne dem med.

CLINIC Lusekammen er robust og holder derfor i mange år, hvilket gør den økonomisk i brug.

Bruger man den samme kam til flere personer, kan man decinficere kammen i min. 60-70 grader varmt vand i 30 sekunder.

CLINIC Lusekammen fjerner lus og luseæg uden brug af kemiske stoffer og pesticider. CLINIC Lusekammen kan benyttes i tilfælde af konstant lusesmitte, som forebyggelse og til at screene for lus og luseæg.

Screening:
Før kammen igennem håret fra hovedbund til hårdspids. Er håret filtret, kan det anbefales, at rede det igennem med en normal kam først. Check kammen for lus og æg efter hver strøg. Vær specielt grundig, når håret bag ørerne og i nakken checkes.

Konstateret lusesmitte:
Følg ovenstående anvisning. Det kan anbefales at gøre håret vådt og komme balsam i. Det pacificerer lusene og lettet gennemredningen. (Balsam bør ikke benyttes i forbindelse med luseshampoo). Håret kan evt. inddeles i sektioner med en elastik eller klemme. Kæm hver sektion med CLINIC Lusekammenog skyl kammen i vand, eller tør den af i papir, når du er færdig. Skulle du finde æg klæbet fast til håret, så fjern det straks ved at klippe det enkelte hår af med en saks, idet du så er sikker på, at det er fjernet. Det er vigtigt at kæmme under gode forhold, dvs. i godt lys, for eksempel i dagslys. Det kan også anbefales at lægge et håndklæde rundt om halsen, når der kæmmes. Ved konstateret lusesmitte er det vigtigt at gentage behandlingen de følgende dage.

Forebyggelse:
Følg anvisningen under konstateret lusesmitte. Kæm håret minimum én gang om ugen. Derved fjernes evt. æg, inden de klækkes.
CLINIC Lusekammen kan koges. Bruger du samme kam til flere personer, kan du komme den i min. 60-70 grader varmt vand i 30 sekunder ind imellem.


Varenummer: 517

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832