Elli's After Bite myggespray - 20 ml

Elli's After Bite myggespray - 20 ml
Se alle produkter fra Elli's After Bite
Varenummer: 37815

Elli’s AFTER BITE Spray lindrer kløe og irritation efter insektstik

Elli’s AFTER BITE Spray er baseret på en planteekstrakt der effektivt lindrer kløe og irritation efter myggestik og andre insektstik og som samtidig sikrer hurtig heling. Sprayvæsken er let at påføre, absorberes hurtigt og virker dejligt kølende. Brug denne effektive plantebaserede spray til børn ned til 0 år og så ofte som behovet opstår. Den reducerer øjeblikkeligt følelsen af kløende og irriteret hud efter myggestik, andre insektstik og fx brændenælder.

Velegnet til:

- Mange stik og store hævede stik
- Ansigt og krop
- Kløende og irriteret hud efter insektstik og brændenælder
- Voksne og børn 0+ år

Egenskaber

  • Lindrer kløe
  • Hjælper huden med at hele
  • Virker kølende på huden

Vigtige ingredienser:

Glat Vejbred (lat. Plantago Major), som er det aktive stof i sprayvæsken, er velkendt for sine kløestillende og helende egenskaber igennem mange hundrede år. Den forekommer naturligt og er anset som en sikker plante uden kendte bivirkninger.

Anvendelse:

Påfør efter behov på udsatte områder ved at trykke én gang på spraypumpen ca. 10 cm. fra huden. Lad væsken tørre ind i huden. Undgå øjenområdet. Bør ikke anvendes på hud med åbne sår.

Elli’s AFTER BITE:

Elli’s AFTER BITE er en effektiv kløestillende og helende produktserie specielt udviklet til kløende og irriteret hud efter myggestik, men også andre former for insektstik fra klæg, mitter og væggelus. Spray’en kan også anvendes efter kontakt med brændenælder.
Produkterne er plantebaserede og indeholder ikke andre aktive stoffer end Glat Vejbred (lat. Plantago Major), hvorfor de er børnevenlige og må bruges af børn ned til 0 år.
Der er anvendt konserveringsstoffer i produkterne, men ingen parfume.


Indhold: 20 ml.

Ingredienser:

Aqua/Water, Propylene glycol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Plantago Major Leaf Extract, Phenoxyethanol, Kaliumsorbat, Methylchloroisothiazolinone

Indgår i kategorierne
Myggemidler Insekter

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.