Oculoheel øjendråber fra Heel - 15x0,45ml

Oculoheel øjendråber fra Heel - 15x0,45ml
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra BioVita
Varenummer: 5354

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser
Oculoheel - øjendråber fra Heel

Øjenproblemer og tørre øjne er hyppigst forekommende. Luftforurening og organiske opløsningsmidler samt ugunstige arbejdsbetingelser, f.eks. aircondition-klimaanlæg og arbejde foran pc-skærme og dårlige lysforhold, kan let give problemer med øjnene.

Øjenproblemer giver sig til udtryk lige fra alment ubehag som kløe og svie, til fornemmelsen af fremmedlegemer (sandkorn i øjet) samt tåreflåd.

Oculoheel øjendråber kan bruges både af børn, voksne og ældre, der med alderen får problemer med tørre øjne på grund af mindre tåreproduktion. Oculoheel øjendråber er et homøopatisk lægemiddel uden konserveringsmidler, så de kan bruges uden problemer af kontaktlinsebrugere.

Indholdet af echinacea og øjentrøst gør bl.a. at Oculoheel afhjælper tåreflåd og kløe i øjnene i forbindelse med stærkt lys og modvind.

Oculoheel øjendråber kommer i sterile enkeltdosis-pipetter, som foruden at være hygiejniske også giver en lang holdbarhed.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.