Prima TSH, Stofskiftetest - 1 stk

Prima TSH, Stofskiftetest - 1 stk hjemmetest
Se alle produkter fra Prima-test
Varenummer: 28454

Produktbeskrivelse

Test om dit stofskifte er højere eller lavere end normalen

Ofte kan problemer med over- eller undervægt skyldes et højt eller lavt stofskifte ud over det normale. Denne test kontrollere koncentrationen af TSH hormonet, hvilket vil påvise hvorvidt dit stofskifte er højere eller lavere end normalen. Det anbefales at personer med sund livsstil og i alderen 35-64 år mindst en gang om året tager en kontrol af TSH.

TSH-niveauet i blodet giver en indikation på skjoldbruskkirtlens fysiologiske tilstand. TSH, der bliver udskilt af hypofysen, regulerer og kontrollerer skjoldbruskkirtlens aktivitet. Derfor indikerer et hævet TSH-niveau en underaktiv skjoldbruskkirtel. TSH-testen, der kontrollerer stofskiftets tilstand, er baseret på princippet om et hævet TSH-niveau. At tjekke TSH-niveauet er en god indikator til at holde øje med skjoldbruskkirtlens tilstand. På denne måde kan der foretages eventuelle nødvendige forebyggende foranstaltninger. I tilfælde af kræft, vil en tidlig diagnose kunne redde liv.

Testen er baseret på en immunokromatografisk reaktion i overensstemmelse med eksisterende laboratorietests. Resultatindikator er justeret til 5 µIU/mL efter internationale standarder.

Indhold: 1 forseglet aluminiumspose indeholdende: 1 testenhed, 1 pipette, 1 minibeholder indeholdende 1 ml fortynder, 1 steril nål til blodprøvetagning samt brugsanvisning.

OBS! Pipetten til opsamling af blod ligger i aluminiumsposen sammen med testenheden

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.