Prima FOB, Blod i tarmen test - 1 stk

Prima FOB, Blod i tarmen test - 1 stk hjemmetest
Prima FOB, Blod i tarmen test - 1 stk hjemmetest
Prima FOB Blod i tarmen test vejledning
Se alle produkter fra Prima-test
Varenummer: 28459

Produktbeskrivelse

Tjek for skjult blod i afføringen for at kontrollere for eventuel sygdom i tarmene

Blod i tarmen test har en nøjagtighed på mere end 93%. Testen tjekker for skjult blod i afføringen, så man herved kan kontrollere for eventuel sygdom i tarmene. Som en screening for symptomer som f.eks. irriteret tarm eller mave-/tarmkræft anvendes denne test. Det anbefales at kvinder og mænd i alderen fra 45-575 år anvender testen.

Ofte vil sygdom i tarmene vises ved blødning, hvilket er hvad denne afføringstest specifikt tjekker for. Der kan dog både være ondartede og godartede sygdomme i forbindelse med blødning i afføringen. Godartede sygdomme vil f.eks være mavesår, hæmorider, polypper eller rifter. Men det kan også være på grund af mere ondartede forandringer så som kolorektal kræft (forskellige typer af kræft i tarmene).

At holde øje med om der er blod i afføringen kan være et godt redskab til at kontrollere den generelle sundhedstilstand, så man eventuelt kan tage de nødvendige forebyggende foranstaltninger. I tilfælde af kræft kan en tidlig diagnose redde liv.

Testen er baseret på en ny generation af immunologiske metoder med høj følsomhed, og hvor man ikke behøver at ændre noget i kosten eller faste før eller under testen.

Indhold: 1 forseglet aluminiumspose indeholdende: 1 testenhed og aftørringsklud, 3 papirstrimler til opsamling af afføring, 1 rør med 2 ml fortynder i en beskyttende plasticpose og brugsanvisning.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.