Multi Narkotest (AMP/THC/OPI/MET/COC/BZO)

Multi Narkotest (AMP/THC/OPI/MET/COC/BZO)
Se alle produkter fra WHPM
Varenummer: 123

Denne narkotest tester for hele 6 forskellige misbrugsstoffer -Amfetamin / Cannabis (Hash) / Opiater / Methamfetamin (ecstasy) / Kokain / Benzodiazepin. Narkotesten dækker derfor alle de mest almindelige stoffer i omløb.

Narkotesten er nem og simpel at anvende, og kan inden for 2 minutter undersøge om der er misbrugsstoffer i en persons urin. Testen har en nøjagtighed på 99% og er CE godkendt.

Alle test fremsendes naturligvis diskret (Neutral pakke med "Med24.dk" som afsender)

NB! Virksomheder og offentlige institutioner
Bestiller du narkotest til et firma, så kan du kontakte vores kundeservice (info@med24.dk eller tlf. 71999817) med din bestilling, såfremt du ønsker at betale pr. faktura. Her på siden kan du kun betale med dankort eller kreditkort samt EAN nummer. .
Vi giver yderligere rabat ved køb af stort antal.

Anvendelse af testen
1. Bryd foliepakningen og tag testen ud.
2. Dyp testen i urinprøven i ca. 10 sekunder. 
3. Læs resultatet når der er gået 5 minutter.

Aflæsning af resultat
Positivt (+)
En farvet streg er synlig i kontrolfeltet. Ingen farvet streg fremkommer i det respektive testfelt. Dette indikerer et positivt resultat for det misbrugsstof som den konkrete teststrimmel tester for.

Negativt (-)
En farvet streg er synlig i kontrolfeltet og i det tilhørende testfelt. Dette indikerer, at koncentrationen af det misbrugsstof teststrimlen tester for er under cut off grænsen.

Ugyldig
Hvis der ikke er tydelige streger i hverken testfeltet eller kontrolfeltet, eller hvis der kun fremkommer en streg i testfeltet, er det ikke muligt at drage en konklusion af resultatet. Det anbefales, at der testes igen.

Nb!: Farveintensiteten og bredden på stregerne har ikke betydning for resultatet.

Hvor længe kan narkotika spores i Urinen?
Nedenstående angivelser er cirka angivelser. Der er således flere faktorer som spiller ind i forhold til hvor lang tid et misbrugsstof kan spores med en narkotest.

Narkotika  Cut-off (ng/ml) Detektionstid
Amfetamin (AMP) 1.000 2-4 dage
Kokain (COC) 300 2-4 dage
Cannabis/Hash (THC) 50 5-7 dage*
Metamfetamin/Ecstasy (METH) 1.000 1-2 dage
Opiater (OPI) 2.000 2 dage
Benzodiazepin 300 2-30 dage**

* Cannabis/Hash (THC) binder sig til kroppens fedtvæv. Ved regelmæssigt brug (dagligt) vil mængden af THC derfor ophobes i kroppen og vil kunne spores i urinen i 3 til 4 uger. Den angivne detektionstid på 5-7 dage er derfor relateret til personer som kun anvender stoffet i enkeltstående tilfælde.

** Der findes mere end 20 forskellige benzodiazepiner og de har endnu flere forskellige navne. Detektionstiderne varierer derfor meget når det handler om Benzodiazepiner. De forskellige varianter har således varierende halveringstider. Sovemedicin er f.eks. typisk meget hurtigt ude af kroppen, hvorimod beroligende medicin kan spores i op til 30 dage efter indtag.

Udførlig og let forståelig vejledning på dansk medfølger.

Indgår i kategorierne
  1. Medicin & Pleje
  2. Hjemmetest
  3. Narkotest

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?