Atlas Mikrobiom test - 1 stk.

1
1
1
1
Se alle produkter fra Atlas
Varenummer: 42574

Atlas Mikrobiom test - Du kan ændre dit helbred

Mikrobiomet, altså vores tarmbakterier, er stærkt påvirket af eksterne faktorer som spisevaner, antibiotika, sygdom og mere. Dette betyder også, at du kan styrke det ved at ændre dine kostvaner.
Atlas Mikrobiom Test analyser typerne af tilstedeværende bakterier og deres andel i det samlede mikrobiom. Testen giver information om de forskellige funktioner af bakterierne, og i hvilket omfang de beskytter dig mod visse sygdomme og betændelse samt hvilke vitaminer de syntetiserer. Du vil også få anbefalinger til at forbedre og opretholde balancen i dit mikrobiom ved at tilføje specifikke fødevarer til din diæt.

Sammensætningen af dine tarmbakterier afhænger af, hvad du spiser hver dag, hvilket betyder, at alle har et unikt mikrobiomprofil. Det kan også påvirkes af andre faktorer som det miljø du lever i, antibiotika og stress.

Udbytte af Atlas Mikrobiom test

Du får en personlig konto som du bruger til Atlas app’en (Engelsk) eller webadgang (Dansk).
Hver uge får du tilsendt en liste med 10. fødevarer du bør indtage i ugensløb. Efter 3 måneder har ændret dit mikrobiom til at være meget mere mangfoldig og dermed også opnået en sundere krop.
I app’en (AppleStore eller GooglePlay) er der også en maddagbog (Daily) så du nemt lærer hvad der er godt og dårligt for dit helbred.
Du får en omfattende rapport som er nemt at forstå og bruge i hverdagen, så du nemt kan optimere dit helbred, trivsel og velvære.

 • Lær hvordan mikrober beskytter dig mod sygdomme
 • Forstå hvordan kost påvirker dine mavebakterier
 • Optimer tarm-bakteriernes (Mikrobiom) vitamin produktion
 • Nedbrydning af kostfibre og smørsyre - vigtigt for en tæt tarm
 • Personlige fødevareanbefalinger
 • Rapport om probiotika og gavnlige bakterier til din mave

Anvendelse

Dette vil du lære

 • Forholdene mellem forskellige bakterier i din tarm kan påvirke dit beskyttelsesniveau mod Fedme, Diabetes type II, Crohn´s sygdom, Ulcerøs colitis og Åreforkalkning.
 • Mangfoldigheden af dit mikrobiom vurderer antallet af tilstedeværende arter og deres evne til at syntetisere vitaminer og butyrat (smørsyre), en vigtig kortkædet fedtsyre, der hjælper med at gøre tarmvæggen stærk.
 • Testen opstiller en personlig liste over anbefalede fødevarer, der kan balancere dit mikrobiom.
 • Tarmbakterier producerer vitaminer og kan påvirke næringsniveauer i kroppen
 • Denne test evaluerer dine tarmbakteriers evne til at nedbryde kostfibre, hvilket er vigtigt for mikrobiomen og den generelle sundhed.
 • Mikrobiomet nedbryder kostfibre til butyrat, en essentiel kortkædet fedtsyre, der opretholder den vigtige tarmslimhinden og forhindrer betændelse.
 • De fleste menneskers mikrobiom falder i en af tre kategorier. Du får at vide hvilken type du er.
 • Folk i forskellige regioner har forskellige mikrobiom. Denne test viser, hvilken nationalitet din kost ligner mest.
 • Bestemmer, hvor resistent dit mikrobiom er over for negative faktorer.
 • Spørgeskemaet er designet til at identificere miljø-, livsstils- og arvelige risikofaktorer. Besvar alle spørgsmålene, så du får den mest nøjagtige analyse og anbefalinger. Du kan til enhver tid opdatere dine svar, og dine resultater gen-beregnes automatisk

Testen indeholder

For de bedste resultater anbefaler vi, at du udfører denne test med regelmæssige intervaller og efter vigtige ændringer i din livsstil, som giver dig mulighed for at følge op og foretage positive ændringer for dit samlede velbefindende.

Se alle produkter fra Atlas
Varenummer: 42574

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.