Prima CHE, Kolesteroltest - 2 stk

Prima CHE, Kolesteroltest - 2 stk hjemmetest
Se alle produkter fra Prima-test
Varenummer: 28456

Et højt kolesteroltal er en af de største årsager til udvikling af hjertekarsygdomme og hjerteanfald

Det anbefales at voksne der ønsker at bibeholde en sund livsstil, holder øje med deres kolesteroltal. Et forhøjet kolesteroltal, vil være en stor risikofaktor for at få hjertekar sygdomme. Kolesteroltesten er beregnet som hjemmetest til personer, som endnu ikke har en indikation af, om de har forhøjet kolesteroltal. 

Testen har en nøjagtighed på hele 98%.

Kolesterol produceres i leveren og optages primært gennem fødevarer. Kolesterol bidrager til at der i kroppen skabes cellemembraner, neuroner og hormoner. Et normalt kolesterol tal vil være mindre end 200 mg/dl. Er niveauet højere end dette, øges risikoen for hjerteanfald og åreforkalkning.

Hvis du vil kontrollere din egen sundhedstilstand og tage eventuelle og nødvendige forebyggende foranstaltninger, kan det være en god ide at kontrollere/teste dit kolesteroltal. Testen anvender en enzymatisk (dvs. en proces fremmet af enzymer) metode og giver et målbart resultat af kolesterolniveauet i blodet.

Indhold: 1 forseglet aluminiumspose indeholdende: 2 teststrips, 1 testog aflæsningskort, aftørringsklud, 1 steriliseret nål til blodprøvetagning samt brugsanvisning.

OBS! Denne pakke indeholder 2 kolesteroltest.

Indgår i kategorierne
Kolesteroltest

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.