Beurer OT30 Fertilitetstermometer

1
1
1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beurer
Varenummer: 37129

Beurer OT 30 Fertilitetstermometer med Bluetooth

OT 30 Fertilitetstermometer – til naturlig planlægning af familieforøgelse
Fertilitetstermometret OT 30 fra Beurer er udviklet til nøjagtig måling af basaltemperaturen. OT 30 måler temperaturen med to decimaler efter komma, så du nøje kan følge din temperaturudvikling gennem din cyklus. Termometret er udviklet til nøjagtig måling af basaltemperaturen. Med OT 30 kan du bruge temperaturmetoden til at fastslå, hvornår ægløsning er sket – til naturlig planlægning af familieforøgelse.

Termometret har Bluetooth og kan forbindes til appen Ovy, som både kan downloades til iPhone og Android. Når termometret er forbundet til appen, vil den automatisk overføre målinger. Dermed skal du ikke tænke på at skrive temperaturen ned i et skema. Du får oversigten over dine temperaturmålinger på en nem og overskuelig måde. I appen er der også mulighed for at indtaste andre observeringer i forbindelse med din cyklus såsom udseende på udflåd. Du kan også notere faktorer der kan have indflydelse på kropstemperaturen såsom sygdom, indtagelse af alkohol eller stress. Ovy er kompatibel med iOS 10.0 og op samt Android 6.0 og op.

Brug temperaturmetoden til at fastslå tidspunkt for ægløsning

Med OT 30 og appen Ovy kan du nemt holde øje med din cyklus og fastslå tidspunkt for ægløsning. Temperaturmetoden – også forkortet BBT (Basal Body Temperature) er en metode kvinder kan bruge til at fastslå tidspunkt for ægløsning. Gennem kvindens cyklus ændrer kroppens basaltemperatur sig. I første del af menstruationscyklussen vil basaltemperaturen normalt være under 37°C, men i løbet af døgnet efter ægløsning er sket, vil basaltemperaturen stige med ca. 0,2-0,5°C. Temperaturmetoden fungerer bedst, når du har kortlagt din cyklus gennem flere måneder. På den måde har du et præcist indblik i cyklus og kan gennem temperaturstigning og udseende på udflåd regne ud, hvornår du har størst chance for at blive gravid. Som minimum bør du måle temperaturen gennem én hel cyklus, inden du bruger temperaturmetoden. Temperaturmetoden bruges til at finde ud af, hvornår ægløsning er sket. Det er derfor vigtigt at observere kroppens andre signaler og du kan evt. også kombinere det med at tælle dagene i din cyklus for at finde mest optimale tidspunkt for befrugtning. Når ægløsning er sket lever ægget maks. 24 timer efter det har sluppet æggelederen.

Sådan bruger du Beurer OT 30 termometer:

Basaltemperaturen skal konsekvent måles hver morgen på samme tidspunkt. Start første dag i din cyklus, altså på første menstruationsdag. Temperaturen skal tages LIGE når du vågner, altså før du står ud af sengen og før du foretager dig andet såsom toiletbesøg eller spiser/drikker. Du skal også have haft mindst 4-5 timers sammenhængende søvn. Bestem dig for, hvor du helst vil tage temperaturen, og sørg for, at det er det samme sted på kroppen, du måler hver gang. Temperaturmetoden virker ikke, hvis du skifter mellem forskellige målesteder på kroppen. Når du har taget temperaturen og forbundet termometret til appen Ovy, vil den blå LED ring lyse op for at indikere at der sker dataoverførsel til appen. Husk altid at rense eller desinficere termometret hver gang efter brug for at sikre optimal hygiejne. Termometret kan slukkes ved at holde knappen nede. Ellers slukker det automatisk efter ca. 30 sekunder.

Specifikationer ved OT 30

 • Viser to decimaler efter komma
 • Vandtæt
 • Bluetooth og kan forbindes med appen Ovy
 • Lydsignal indikerer at målingen er foretaget
 • Kan desinficeres
 • Fleksibel målespids for en mere komfortabel måling
 • Hukommelse for de seneste 30 målinger
 • Autosluk efter 30 sekunder
 • 1 x CR2032 knapcellebatteri medfølger
 • Medicinsk produkt
 • 5 års garanti

Temperaturområde Målenøjagtighed
35,00°C – 38,00°C ± 0,05°C
Uden for ovenstående områder ± 0,1°C

HUSK: Når du køber Beurer produkter hos Med24.dk, medfølger der altid en dansk brugsanvisning.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.