Omron Blodtryksmåler MIT3

MIT3 Blodtryksmåler fra Omron
MIT3 Blodtryksmåler fra Omron
Omron Blodtryksmåler MIT3
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Omron
Varenummer: 20899

Produktbeskrivelse

Anmeldelser

MIT3 Omron Blodtryksmåler

MIT3 Omron blodtryksmåler er et moderne og stilfuldt Omron blodtryksapparat. Ud over det moderne udseende har MIT3 flere funktioner, der gør registrering af blodtrykket nemt og meget pålideligt. Apparater anvendes af mange læger men er samtidig særdeles velegnet til blodtryksmåling i hjemmet.

  • Nyeste teknologi på markedet
  • Uregelmæssig hjerterytme detektor
  • Kan gemme 60 målinger i hukommelsen
  • Manchet størrelse: 22 cm til 42 cm
  • Indikator for blodtrykstrykniveau
  • Klinisk valideret
  • Strømkilde: 4 AA-batterier (medfølger). Batteriernes levetid er cirka 1.000 målinger.
  • Produktet er omfattet af en 3 års garanti.

Symbol for uregelmæssig hjerterytme

Når måleapparatet registrerer en uregelmæssig hjerterytme to eller flere gange under målingen, vises symbolet for uregelmæssig hjerterytme på displayet sammen med måleværdierne. En uregelmæssig hjerterytme defineres som en hjerterytme, der er mindre end 25 % eller mere end 25 % i forhold til den gennemsnitlige hjerterytme, der registreres, når apparatet måler det systoliske og diastoliske blodtryk. Hvis symbolet for uregelmæssig hjerterytme vises sammen med måleresultatet, anbefaler vi, at du henvender dig til din læge. Følg lægens anvisninger.

Hvordan er hypertension og uregelmæssig hjerterytme knyttet til risikoen for slagtilfælde?
Hypertension (højt blodtryk) og atrieflimren er to vigtige risikofaktorer for slagtilfælde. Uregelmæssig hjerterytme er en potentiel indikator for atrieflimren. Blodtryksapparater fra Omron kan hjælpe med at spore hypertension og uregelmæssig hjerterytme*. Hvis enten den ene eller begge tilstande indikeres af enheden, anbefaler vi, at du søger råd hos din læge.
BEMÆRK: Du kan kun få stillet en diagnose af en læge. 


Nyttige oplysninger om blodtryk

Hvad er blodtryk?
Blodtryk er en måling af den kraft, hvormed blodet flyder mod arterievæggene. Arterielt blodtryk ændrer sig konstant i løbet af hjertets cyklus. Det højeste tryk i cyklus kaldes det systoliske blodtryk, og det laveste er det diastoliske blodtryk. Begge tryk, det systoliske og det diastoliske, er nødvendige for, at en læge kan vurdere status for en patients blodtryk.

Hvad er arytmi?
Arytmi er en tilstand, hvor hjerterytmen er unormal pga. defekter i det bio-elektriske system, der styrer hjerteslagene. Typiske symptomer er oversprungne slag, for tidlig sammentrækning eller unormalt hurtig (takykardi) eller langsom puls (bradykardi).

Hvorfor et det en god idé at måle blodtrykket derhjemme?
Mange faktorer såsom fysisk aktivitet, bekymringer eller tidspunkt på dagen kan påvirke dit blodtryk. En enkelt måling er muligvis ikke tilstrækkeligt til en nøjagtig diagnose. Derfor er det bedst at prøve at måle dit blodtryk på samme tidspunkt hver dag for at få en nøjagtig indikation af ændringer i blodtrykket. Blodtrykket er typisk lavt om morgenen og forhøjes fra hen ad eftermiddagen til aften. Det er lavere om sommeren og højere om vinteren.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.