Microlife BP A 100 (2G)

Microlife BP A 100 (2G)
Microlife BP A 100 (2G)
Microlife BP A 100 (2G)
699,00 -26%
Vejl. pris 945,00
(7) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Microlife
Varenummer: 1147

Produktbeskrivelse

Anmeldelser

Microlife BP A100 er en meget brugervenlig og pålidelig blodtryksmåler. Blodtryksmåleren er klinisk testet og anbefales af læger til brug ved måling af blodtryk i hjemmet. 

En anden bedre model er Microlife BP A6 PC. Udover mulighed for PC-tilskutning består forskellen i, at Microlife BP A6 PC har den såkaldte MAM funktion, som gør at , at blodtryksmåleren ved et enkelt tryk kan tage tre automatiske målinger efter hinanden og give et samlet resultat af de 3 målinger.

Hvis du har valgt at fravælge MAM funktionen får du i Microlife BPA 100 en rigtig god blodtryksmåler til en yderst fornuftig pris.

Kvaliteten er i top og du vil i mange år frem kunne have glæde af apparatet.

Der er 5 års garanti på Microlife!
Vigtigt! Når du køber Microlife produkter hos os (Med24.dk) kan du være sikker på, at produkterne stammer direkte fra den danske distributør. Der medfølger således altid dansk vejledning og du er sikret 5 års dansk garanti

Ved valg af blodtryksmåler anbefaler vi generelt Microlife. Vores erfaring er, at Microlifes blodtryksmålere er nøjagtige, lette at anvende og meget holdbare - selv i forhold til andre klinisk testede blodtryksmålere. Microlife er også generelt betragtet som verdens førende producent af blodtryksmålere, hvilket sikrer den til enhver tid højeste kvalitet.

Ved køb af Microlife BP A100 medfølger:

 • Normal størrelse manchet (22-42 cm)
 • Taske til opbevaring
 • Batterier - 4 stk. 1,5v AA
 • Dansk brugsvejledning

Microlife BP A100 har følgende egenskaber:

 • Måler blodtryk og puls ved tryk på én knap
 • Klinisk valideret/testet
 • Høj målenøjagtighed
 • Fuldautomatisk oppumpning og udluftning
 • PAD teknologi (arytmi-detektor)
 • Husker de sidste 30 målinger
 • Trafiklys indikation
 • Stort XL display
 • Vaskbart manchetcover
 • Taske til blodtryksmåler 
 • Meget flot design

Har du spørgsmål til valg af blodtryksmåler er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan eventuelt starte med at læse vores guide til valg af blodtryksapparat.

Vedr. betaling
Repræsenterer du en virksomhed eller en offentlig institution, kan du evt. kontakte os for betaling med faktura.

Se Video om hvordan du måler dit blodtryk derhjemme
(Det er Microlife BPA 100 der er vist i videoen)

Andre kunder har også købt

Anmeldelser

Af J Simonsen - 24-04-2016
Jeg går aldrig på kompromis, når det kommer til mit helbred og har i 2010 købt dette produkt til min far. Da jeg nu har fået at vide af min læge, at jeg skal anskaffe en blodtryksmåler, er jeg ikke i tvivl om hvilket mærke og model jeg skal have MICROLIFE BP A6 PC.
Af Egon Bak - 22-01-2013
Perfekt, det var et rigtíg godt køb, idet apparatet viser korrekt målinger.
Af Henrik Larsen - 17-05-2012
Meget brugervenligt og pålideligt lille apparat der ikke tager meget plads op i skabet. Der er ikke så mange dikke-darer. Det virker hver gang uden problemer og rart at man kan stole på resultaterne.
Af Jette D. Hald - 02-03-2010
Det er let at bruge. Præcise målinger. Smart at der kan bruges lille manchet - så også børnene kan checkes, hvilket er ret betryggende når man som mor er BT-patient. Fiks taske.
Af Per Dam - 21-11-2009
Let at betjene, præcise data, og et smart design!
Af Lise Nimb Sørensen - 20-11-2009
På grund af nyopdaget diabetes, blev jeg af min læge opfordret til at købe et blodtryksapperat. Efter en god snak med Med24 faldt valget på dette apperat Jeg har nu haft apperatet i en måned, og er bestemt ikke blevet skuffet Apperatet står beskrevet som " godt køb ", og det er absolut et godt køb og så er det utrolig nem at betjene
Af Hanne Møller - 20-11-2009
Jeg har købt blodtryksmåleren for ca. 1 md. siden og er meget tilfreds med den. Jeg har en klar fornemmelse af at målingerne er præcise.Jeg var på sygehuset med min datter og kunne se at lægen havde samme apparat stående på sin hylde og det er også et apparat af dette mærke som hjerteforeningen sælger og anbefaler. For mig er det vigtigste at apparatet er pålideligt, at det så også har et lækkert design og en fin taske er bare et ekstra plus. Memory funktionen er også smart og nem at finde ud af.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.