Beurer BM 96 Blodtryksmåler m. Bluetooth -1 stk.

1
1
1
1
Se alle produkter fra Beurer
Varenummer: 52611

Beurer BM 96 Blodtryksmåler med Bluetooth og EKG funktion

Denne blodtryksmåler er beregnet til overarmen. Den har indbygget EKG måler til optagelse af hjerterytmen og patenteret hvileindikator. 

BM 96 er en fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler til overarmen med avanceret arytmi detektor inklusiv arteriel fibrillation, der giver advarsel i tilfælde af uregelmæssig hjerterytme. Herudover er der et baggrundsbelyst og letlæseligt XL-display på apparatet.

Blodtryksmåleren har to brugerhukommelser, der hver har kapacitet til 60 målinger. Derudover beregner den også automatisk gennemsnitsværdien af alle gemte måleværdier, samt morgen- og aftenblodtryk for de seneste syv dage.

Via app, Beurer HealthManager, som kan hentes ned til smartphone eller tablet, vil du kunne holde styr på dit blodtryk og din hjerterytme.


Produktet kommer med opbevaringstaske, et USB-kabel og 4x1,5V AAA-batterier, samt en universalmanchet som passer til personer med overarmsomkreds fra 22 til 42 cm.


Indhold: 1 stk.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.