Accu-Chek Smart Pix

Accu-Chek Smart Pix
Se alle produkter fra Accu-Chek
Varenummer: 6278

Produktbeskrivelse

Accu-Chek Smart Pix

Med Accu-Chek Smart Pix overføres dataene hurtigt fra Accu-Chek blodsukkerapparater og insulinpumper og kan straks ses på pc-skærmen – uden at der skal installeres software på pc’en.

Accu-Chek Smart Pix gør det nemt at analysere dine diabetesdata og giver et klart billede af et hav af data i let læselige diagrammer og kurver som nemt kan printes ud.

Tilslut ganske enkelt Accu-Chek Smart Pix til pc’en via USB-porten og anbring Accu-Chek blodsukkerapparatet eller insulinpumpen foran det infrarøde vindue. Overførslen af data begynder og resten sker automatisk.

Et vindue med diagrammerne åbner på skærmen, og du får hurtigt og let et komplet overblik over dine værdier. Accu-Chek Smart Pix kan tilsluttes enhver PC med et USB-stik.

Du kan derfor også tage den med til din diabetesbehandler og overføre dataene der og bruge den som basis for en diskussion af behandlingen.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.