Digitalt alkometer - CA2020 - Godt køb!

Digitalt alkometer - CA2020
(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Cosmos Alkoholtester
Varenummer: 8414

Digitalt alkometer af højeste kvalitet fra den tyske producent Kosmos. Alkometeret anvender den nyeste teknologi og samme målingsmetode som anvendes af politiet. Her får du et virkeligt godt apparat til en meget attraktiv pris!

Til virksomheder og kvalitetsbevidste privatpersoner

Dette alkometer anvendes af virksomheder, lægehuse, institutioner og lignende - men det kan med fordel også anvendes af private, som ønsker et kvalitetsapparat og et meget pålideligt resultat. Alkoholtesteren er meget let at anvende.

Alkoholtester med brændselscelle - Politi Standard

Dette alkometer anvender en brændselscelle til at måle alkoholpromillen. Den elektrokemiske sensor konverterer alkoholen i udåndingsluften til et elektronisk signal. Målemetoden er meget præcis og det er den metode, som anvendes af politiet. Det er vigtigt at testproceduren udføres korrekt, da det i modsat fald vil kunne påvirke resultatet.

Sådan tester du

Isæt mundstykke – Tryk på Test knappen. Apparatet tæller hurtigt ned fra 150 til 00. Du hører nu et bip og displayet viser “Blo“ på displayet. Pust kraftigt og stabilt i mundstykket i ca. 5 sekunder indtil du ikke hører bip-lyden længere. Resultatet vises umiddelbart herefter.

Alkoholtest på arbejdspladsen

Alkohol på arbejdspladsen kan bl.a. udgøre en sikkerhedsrisiko for den påvirkede person og andre. Et alkometer er et godt instrument til at forbebygge at medarbejdere er påvirkede i arbejdstiden.

Alkoholtest i trafikken

Det er ikke længere kun politiet som har adgang til at teste for alkohol i trafikken. Du kan nu selv teste om du f.eks. “morgenen derpå” er i stand til at køre og derved være med til at skabe større sikkerhed i trafikken.  

Fakta om CA2020 alkoholtester

 • 2 decimalers nøjagtighed (f.eks. 1,38 promille)
 • Måler fra 0,000 til 5,000 promille
 • Præcision: 95% ved 1 promille
 • Ved højere promille end 4,0 vil der stå "H" (pga høj koncentration af alkohol i mund/svælg)
 • Anvender brændselscelle som sensor
 • Opvarmningstid er kun ca. 15 sekunder
 • Resultat gives efter ca. 5 sekunder
 • Anvender 1 stk. 9V Alkaline (medfølger)
 • Apparatets dimensioner er 125x56x24 mm
 • Vægten er kun 131g med batterier
 • Mundstykker anvendes

Dette medfølger

Godkendt alkometer

Alkometeret er CE godkendt, hvilket vil sige, at det lever op til de krav der stilles i henhold til de europæiske retningslinier.

Vigtigt:

Promillegrænserne i forbindelse med bilkørsel varierer i de enkelte lande. En test med et alkometer giver dig en god indikation om,  hvorvidt du er i stand til at køre eller ej. Men det er vigtigt ikke at lade testen stå alene. Hvis du er i tvivl om hvorvidt du er i stand til at køre bør du altid lade bilen stå – også selv om alkometeren ikke giver positivt udslag.

En test med et alkometer kan ikke bruges som bevis overfor politiet, men det kan give dig en god indikation af om du kan køre bil eller ej.
 
Kalibrering

Alkometeret er blevet kalibreret umiddelbart inden levering. For at sikre korrekte målinger anbefaler producenten, at alkometeret bliver kalibreret hver 6. måned eller efter ca. 500 målinger (dette gælder alle alkometre med brændselceller = kvalitetsapparater). Det er ikke et krav at alkometeret kalibreres, men du bør være opmærksom på, om testresultaterne begynder at virke mindre præcise.

Garanti: 12 måneder, dog 6 måneder på sliddele (f.eks. sensoren)
Indgår i kategorierne
  Medicin & Medicare > Hjemmetest > Alkometer

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?