Clearblue Digital Ægløsningstest - 10 tests

Clearblue Digital Ægløsningstest - 10 tests
Clearblue Digital Ægløsningstest - 10 tests
Clearblue Digital Ægløsningstest - 10 tests
(6) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Clearblue
Varenummer: 74

Clearblue Digital Ægløsningstest forudsiger de to dage om måneden, hvor du har størst mulighed for at blive gravid. Ved at måle stigningen af det luteiniserende hormon (LH) – det hormon, som kroppen producerer mere af ca. 24-36 timer inden ægløsningen – kan Clearblue Digital Ægløsningstest identificere de mest frugtbare dage. Testen er en urintest, som skal udføres dagligt i nogle dage i menstruationscyklussen.

Clearblue Digital Ægløsningstest er let at an vende og giver dig et tydeligt digitalt resultat. I det digitale display vises symboler, som bekræfter, om LH-stigning kan påvises eller ej, hvilket mindsker risikoen for fejlfortolkning af resultatet. Clearblue Digital Ægløsningstest er mere end 99% sikker.

Når man skal bruge testen, skal man føre en af de 10 medfølgende testpinde ind i holderen og holde testpinden i urinstrålen i 5-7 sekunder. Testen viser med symboler på displayet, at testen er blevet udført korrekt, og inden for 3 minutter viser det digitale display resultatet.

Da hver pakning indeholder 10 testpinde, kan ægløsningen forudsiges med større sikkerhed end med pakninger med 5 testpinde.

Ring til Unipaths Produktrådgivning på
80 88 60 29, hvis du har spørgsmål om Clearblue Digital Ægløsningstest. Samtalen er gratis.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.