Clearblue Digital Ægløsningstest - 10 tests

Clearblue Digital Ægløsningstest - 10 tests
Clearblue Digital Ægløsningstest - 10 tests
Clearblue Digital Ægløsningstest - 10 tests
240,00 -17%
Vejl. pris 289,00
(6) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Clearblue
Varenummer: 74
Ofte købt sammen
Clearblue Digital Ægløsningstest - 10 tests
Clearblue Graviditetstest - 2 tests
OvulTell Ægløsningstest (strip) - 5 stk.
Pris i alt
49,00

Produktbeskrivelse

Anmeldelser

Clearblue Digital Ægløsningstest forudsiger de to dage om måneden, hvor du har størst mulighed for at blive gravid. Ved at måle stigningen af det luteiniserende hormon (LH) – det hormon, som kroppen producerer mere af ca. 24-36 timer inden ægløsningen – kan Clearblue Digital Ægløsningstest identificere de mest frugtbare dage. Testen er en urintest, som skal udføres dagligt i nogle dage i menstruationscyklussen.

Clearblue Digital Ægløsningstest er let at an vende og giver dig et tydeligt digitalt resultat. I det digitale display vises symboler, som bekræfter, om LH-stigning kan påvises eller ej, hvilket mindsker risikoen for fejlfortolkning af resultatet. Clearblue Digital Ægløsningstest er mere end 99% sikker.

Når man skal bruge testen, skal man føre en af de 10 medfølgende testpinde ind i holderen og holde testpinden i urinstrålen i 5-7 sekunder. Testen viser med symboler på displayet, at testen er blevet udført korrekt, og inden for 3 minutter viser det digitale display resultatet.

Da hver pakning indeholder 10 testpinde, kan ægløsningen forudsiges med større sikkerhed end med pakninger med 5 testpinde.

Ring til Unipaths Produktrådgivning på
80 88 60 29, hvis du har spørgsmål om Clearblue Digital Ægløsningstest. Samtalen er gratis.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Kristine Werner - 16-09-2015
Clearblue digital ægløsningtests er de nemmeste test jeg har prøvet. Jeg behøver ikke at afkode om stregerne er lige tydelige som man skal på de andre strips. Med clearblue er jeg ikke i tvivl. Jeg kan klart anbefale dette produkt.
Af Pernille Bonvang - 07-09-2015
Det bedste produkt på markedet af sin art. Viser altid om der er ÆL eller ej. Du skal ikke stå og bøvle med om de to streger der kommer frem nu også er lige tydelige. Jeg har købt dette produkt, samt graviditetstestene af samme navn flere gange, og kan varmt anbefale det.
Af elise thøgersen - 06-09-2015
Skønt produkt. Har købt den her til hver cyklus i mange år. uden den ville jeg ikke vide hvornår Æl finder sted. Bare ærgeligt at de nu har sat prisen op :( før kostede den 198,-
Af Munter - 29-07-2015
Smart pind, men 40 % af gangene melder den fejl, også selvom at jeg følger instruktionen MEGET nøje. For at sikre mig 100 % er der endda benyttet plasticbæger til urinprøven. Det er en dyr fornøjelse at købe den med 10 stk. når det kun er 6 af dem jeg har fået noget ud af... ØV
Af vincent - 09-01-2015
Denne site er det billigste sted jeg kan købe denne digitale test med 10 testpenne i + jeg optjener penge til næste køb ved at købe denne og hvilket andet produkt herinde ;) Genial Denne Smilytest er bedre end den dyre Monitor af samme mærke som aldrig opfangede dagene op til ÆL som den ellers er special lavet til og hele tre cyklusser fandt den slet ikke ÆLdagen. Da jeg testede ved siden af for at se hvilken var bedst var jeg overrasket over at opdage at denne Smilyface-test er bedre end det dyre skidt af en ClearBlue Monitor.. Den har aldrig fejlet og finder altid ÆL så den køber jeg fortsat og vil varmt anbefaler andre at købe den herinde
Af Christina Johansen - 01-07-2010
Rigtig gode ægløsningstests.. Især fordi de er så tydelige at aflæse. Ægløsning eller ikke ægløsning. Ikke noget med at skulle tyde streger uden entydigt resultat.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.