Anusalve - Sprunk Jansen - 50 ml

Anusalve, Sprunk Jansen 50 ml - med24
239,00 -4%
Vejl. pris 249,00
(2) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Sprunk Jansen
Varenummer: 1409
Ofte købt sammen
Anusalve, Sprunk Jansen - 50 ml
Ac3 comfort gel - 45 ml
Cosborg Rect - 30g
Pris i alt
147,00

Produktbeskrivelse

Anmeldelser

ANUSALVE - 50 ml.

Anusalve er en naturlig og aktiv creme til anvendelse mod ubehag i ømme bagdele.

Indeholder Sort kommen - Nigella sativa og Citron - Citrus limonum.

I den traditionelle urteviden fra Mellemøsten og Asien har man kendt sort kommens antiseptiske egenskaber i århundreder. Urten er blevet brugt til hudproblemer. Derudover blev den også brugt ofte af arabiske ryttere til de gener, som opstod bagi efter flere dage på hesteryg.
Sort kommen virker astringerende og antiseptisk, hvorved den dulmer kroppen reaktion på irritation samt beskytter den fine hud. Derudover virker den antioxidantisk, som mindsker irritationen øjeblikkeligt.  

Ekstraktet fra den særlige citron er blevet brugt til at berolige maven. Indeholder aktive ingredienser, som er forskellige fra sort kommen, men komplementerer den. Citron styrker cremens effekt og stimulerer blodcirkulationen. 

Anvendelse: Påfør cremen i et tyndt lag på huden omkring endetarmsåbningen morgen og afen i løbet af den første uge. Derefter påføres cremen en gang hver aften, indtil generne forsvinder.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Xillemaria Julica Louise Skov - 25-04-2016
Min oplevelse af Spunk Jansen Anussalve blev anderledes end forventet, efter 2. gange dagligt brug af salven i en uge oplevede jeg irritation med branden, svien og kløen, efter en uges pause har salven været anvendt en gang dagligt men uden effekt. Kærlig hilsen Skov
Af Trine Victoria Larsen - 14-06-2011
Et rigtig godt produkt jeg stærkt kan anbefale, både til forebyggelse og hvis problemet først er opstået. Det er dog ofte umuligt at finde produktet ude i fysiske butikker, hvorfor det bragte stor glæde at finde det her på Med24.dk. Det her været en længe savnet tube i toiletskabet. Med Sprunk Jansen Anussalve & Ac3 Comfort i skabet skal man nok komme endetarmsirritation/besværligheder til livs.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.