Felden gel 0,5 % - 112g

Felden gel 0,5 % - 112g
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Felden
Varenummer: 6039

Felden Gel indeholder piroxicam, og bruges til lokal behandling af smerter og betændelsestilstande i muskler, sener og led, som er ledsaget af ømhed, hævelse og rødme.

Hvad virker Felden Gel mod?
Når muskler, sener og led kommer til skade eller bliver overbelastet, hæver vævet op og bliver ømt og rødt. Processen kan hæmmes og smerterne lindres på flere måder. Den mest direkte behandling er lokal behandling på stedet: Når det ømme sted masseres med Felden® Gel, trænger det aktive stof hurtigt ind og lindrer smerten netop der, hvor det gør ondt. Der er ingen grund til at påvirke hele kroppen, hvis du f.eks. kun har ondt i anklen. Felden® Gel fremskynder kroppens naturlige helingsproces, takket være Felden® Gels anti-inflammatoriske virkning, der mindsker betændelsestilstanden.

Felden Gel hjælper mod lokale inflammationstilstande som f.eks.:

  • Forvridninger og forstuvninger
  • Overbelastning af muskler og væv, f.eks. "tennisalbue" og fibersprængninger
  • Seneskedehindebetændelse
  • Lokale gigtsmerter
  • Smerter efter fald og slag

Dosering:
Voksne: 2-5 cm Gel smøres på huden 3-4 gange dagligt på det berørte område. Gelen masseres fuldstændigt ind i huden. Der bør ikke bruges lufttæt forbinding (f.eks. plastik eller gaze) på den behandlede hud. Det anbefales at vaske hænder efter påsmøringen. Børn: Må kun anvendes til børn under 15 år efter lægens anvisning.

Særlige advarsler og forsigtighedsregler vedrørende brugen:
Hvis der opstår lokalirritation eller udslæt, bør behandlingen stoppes. Felden Gel må ikke anvendes i øjnene eller i området omkring øjnene, på slimhinder, som f.eks. i næsen eller munden, i åbne sår, eller ved hudsygdomme. Felden Gel kan gøre det sværere at blive gravid. Felden Gel kan misfarve huden i mindre grad med en gul farve samt misfarve tøj, hvis Gelen ikke er masseret fuldstændigt ind i huden. Felden Gel indeholder propylenglycol, som kan give irritation af huden. Præparatet indeholder ethanol, og der er en mulighed for påvirkning hos følsomme patienter, der behandles med disulfiram eller metronidazol.

Må ikke bruges, ved overfølsomhed over for indholdsstofferne, eller ved symptomer på en overfølsomhedsreaktion f.eks. hævelse af ansigt, svælg, tunge og slimhinder, hvæsende vejrtrækning eller vejrtrækningsbesvær efter at have taget acetylsalicylsyre eller andre NSAID-præparater.

Bivirkninger:
De mest almindelige bivirkninger er lokale hudreaktioner. Alvorlige bivirkninger, der forekommer meget sjældent, er vejrtrækningsbesvær og åndenød. Kontakt straks læge eller skadestue. Følgende ikke alvorlige bivirkninger kan forekomme: Ikke almindelige: Mavebesvær som kvalme og sure opstød. Sjældne: Mavesmerter og opkastninger. Bivirkninger med ukendt hyppighed: Irritation på huden, rødmen af huden, udslæt, kløe, eksem, tør afskalning af huden, kontakteksem, øget følsomhed af huden for lys, forbigående misfarvning af huden, påvirkning af nyrerne. Kontakt lægen, hvis der forekommer alvorlige bivirkninger eller bivirkninger, som ikke er nævnt her.

Graviditet og amning:
Bør ikke bruges under graviditet. Må ikke bruges i de sidste 3 måneder af graviditeten. Må ikke anvendes under amning.

I alle pakninger med medicin ligger en brugsvejledning, som bør læses grundigt. Er du i tvivl, kontakt da egen læge.

Læs mere på indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her

Indgår i kategorierne
Lokale smerter
Lægemidler

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.