Brun Free Gel 3,5 ml - 20 stk.

1
Se alle produkter fra BurnFree
Varenummer: 35895

Burn Free gel anvendes som førstehjælp ved forbrændinger på huden

BurnFree er et EU godkendt vandbaseret gel, som hjælper mod forbrændinger og solskoldning. BurnFree er en tykflydende gel, som lægges på det brændte område i et tykt lag. BurnFree nedkøler forbrændingen på 30 sek. og trækker varmen fra forbrændingen op i gelen og lindre på smerten. BurnFree er produktet som alle skal have stående i sit hjem, hvis uheldet er ude.

BurnFree løser de umiddelbare førstehjælpsbehov for alle former for forbrændinger ved at lindre smerten. Gelen fjerner hurtigt varmen og afkøler brændingen.

BurnFree gel er viskøs nok til at forblive på brandsåret og bliver ikke tør. BurnFree gel trækker samtidig varmen ud og op i gelen. Denne gel er ideel til alle mindre forbrændinger. Det er den samme løsning, der findes i brændeforbindelserne og brand / traume tæpper. Bekvemmeligheden af en 60 ml og 120 ml squeeze flaske gør BurnFree Gel bærbar og nem at bruge til at behandle forbrændinger.

Anvendelse af BurnFree gel:

Påfør BurnFree gelen i et tykt lag på det forbrændte område, hurtigst muligt efter skaden er sket. Gelen nedkøler og hjælper det forbrændte område allerede efter 30 sekunder. Gelen reducerer desuden hævelsen og rødmen.

Gelen tørres af huden når det forbrændte område er kølet ned.
BurnFree gelen kan anvendes af alle.

Indhold: 20 breve á 3,5 ml.

Indgår i kategorierne
  1. Medicin & Pleje
  2. Førstehjælp
  3. Brandsår

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.