Herrens Mark REGOROS - 2 liter

Herrens Mark REGOROS - 2 liter
Se alle produkter fra Herrens Mark & Regoros
Varenummer: 42077

Fermenteret rødkløverekstrakt med mælkesyrebakterier - specielt udviklet til kvinder med osteopeni

REGOROS er ikke registreret som et kosttilskud, men derimod som en "fødevare til særlige medicinske formål" - det kaldes også et medicinsk ernæringspræparat. REGOROS er specielt beregnet til kvinder med osteopeni og har dokumenteret virkning specifikt til dette formål, altså til ernæringsmæssig bevarelse af knoglemasse før, under og efter menopausen.

2 produkter i samme karton - aktive plantestoffer og levende mælkesyrebakterier i ét og samme produkt

Ligesom de andre produkter fra Herrens Mark fermenteres REGOROS også med mælkesyrebakterier. 

Herrens Mark anvender denne form for fermentering af flere årsager. Først og fremmest konserveres ekstraktet på en naturlig måde. Der er derfor hverken tilsat konserveringsmidler eller alkohol. Herudover letter fermenteringen kroppens mulighed for optagelse af planteøstrogenerne fra rødkløveren (øget biotilgængelighed). Sidst, men ikke mindst, understøttes en god fordøjelse, da produktet er upasteuriseret og de levende mælkesyrebakterier derved bevares.

Planteøstrogenerne er naturligt bundet til sukkermolekyler (glykon form), men ved fermenteringen adskilles sukkermolekylerne fra planteøstrogenerne (aglykon form). Derved får planteøstrogenerne en form, som lader dem blive optaget direkte gennem tarmvæggen og over i blodbanen. En unik forarbejdning, som Herrens Mark har taget patent på.

Herrens Mark REGOROS fremstilles på den økologiske gård på Vestfyn – Broendegården. Så alt fra såning, høst, produktion, fermentering, tapning og pakning sker lokalt og så tæt på naturens egen cyklus som muligt. Det er også her, at Herrens Mark udvikler nye rødkløversorter med højere indhold af planteøstrogener.
Høsten sker, når rødkløverens indhold af isoflavoner (planteøstrogener) er på sit højeste i det sene forår. 

REGOROS fra Herrens Mark kommer i en praktisk bag-in-box, som giver det en lang holdbarhed og samtidig sikrer nem tapning.
2 liter rækker til 20 dage ved et indtag på 100 ml (2 bægre) dagligt.

De aktive plantestoffer anvendes til ernæringsmæssig bevarelse af knoglemasse

Osteopeni (forstadiet til knogleskørhed) er i sig selv ikke en sygdom - det defineres ved en lav knoglemineraltæthed. Dvs. som let afkalkning af knoglerne, som på sigt muligvis kan udvikle sig til knogleskørhed. 

Vores knogler er et levende væv og selve processen med produktion af knoglevæv sker gennem hele livet. Denne produktion af knoglevæv stimuleres af flere forskellige ting - herunder indtagelse af kalk, magnesium, D- og K-vitamin, fysisk aktivitet, sund kost og for kvinders vedkommende produktionen af østrogen. Samtidig med vi danner knoglevæv igennem hele livet, så sker der samtidig en løbende, naturlig afkalkning af knoglerne. Man kan sige, at man på en måde får ”udskiftet” sine knogler løbende gennem livet. Dog skal det siges, at mængden af knoglemasse samt knogletætheden topper omkring 30-års alderen.

REGOROS - fermenteret rødkløver fra Herrens Mark - har positiv effekt på knoglerne i forbindelse med osteopeni, både før, under og efter overgangsalderen (menopausen). Planteøstrogener (isoflavoner) der har gennemgået den helt specielle fermenteringsproces, som Herrens Mark har patent på, får en større optagelighed i kroppen og dermed har der været påvist en gavnlig virkning på bevarelsen af knoglemassen. 

Dosering og anvendelse:

100 ml dagligt (50 ml om morgenen og 50 ml om aftenen) - kan indtages sammen med mad, men det er ikke nødvendigt. 
Derudover anbefales det at du har talt med din læge om et tilskud af kalk, vitamin D, magnesium og evt. vitamin K.

Omrystes før brug!
Dette for opblanding af planteøstrogenerne og for at sikre en ensartet dosering

TIP!
Rødkløverekstrakt har en særlig græsagtig/syrlig smag - hvis du ønsker en mindre gennemtrængende smag, kan du evt. blande ekstraktet med frugtjuice - Herrens Mark anbefaler ananas-juice, da denne "dækker" den græsagtige smag bedst.
Det kan også blandes i en smoothie og tilsættes et par dråber stevia.
Smager bedst koldt!

Opbevaring:

Indhold: 2 liter
(rækker til 20 dage ved et indtag på 100ml (2 bægre) dagligt)

OBS 
Findes også i 1 liters bag-in-box lige her!


Er du tvivl om hvilken variant af rødkløverekstrakt fra Herrens Mark du skal vælge - REGOMEO eller REGOROS? - læs med her!

Indhold pr. dagsdosis (100 ml):

Energi

80 kJ/20 kcal

- Heraf mættede fedtsyrer

< 1 g

- heraf enkeltumættede fedtsyrer

0 g*

Heraf flerumættede fedtsyrer

0 g*

Kulhydrat

0 g

- heraf sukkerarter

0 g

Protein

0 g

Natrium

0 g

Salt (NaCl)

0 g

Isoflavoner

60 mg

mælkesyrebakterier (CFU)


1,3 x 10^9


\*Under detektionsgrænse

REGOROS bør anvendes under lægelig overvågning. Produktet er ikke egnet til at være eneste ernæringskilde. REGOROS egner sig kun til kvinder før, under og efter overgangsalderen.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?