Otovent - 15 balloner og 1 næserør

Otovent - 15 balloner og 1 næserør
Se alle produkter fra Otovent
Varenummer: 7222

Otovent - 1 Næserør + 15 balloner

Otovent er en enkel, risikofri og børnevenlig metode mod væske og undertryk i mellemøret. 

Otte ud af ti børn får på et eller andet tidspunkt undertryk eller væske i mellemøret. Tilstanden kaldes ”sekretorisk otitis” – eller i daglig tale ”mellemørekatar”. Når barnet bliver forkølet, hæver slimhinderne i næsen og næsesvælget. Otovent-metoden er et godt alternativ til operation - enkel og uproblematisk og derved børnevenlig. Ved hjælp af et næsestykke monteret med en specialballon kan barnet udligne undertrykket i øret ved blot at blæse ballonen op med næsen.

Otovent er opfundet af den danske speciallæge i øre-næse-halssygdomme Sven-Eric Stangerup. Med Otovent kan drænindlæggelse undgås i ca. 50 % af tilfældene. Hvis Otovent er brugt forebyggende kan det hos ca. 8 % forbedre mellemøretrykket og derved forebygge udviklingen af mellemørekatar.

Otovent kan derudover forebygge "barotitis", som er den smertefulde tilstand, der kan opstå i ørerne under flylandinger.

Otovent-metoden, som er kendt og brugt i over 20 lande, er et velfungerende ikke-operativt alternativ til drænindlæggelse.
Ny dokumentation viser endvidere metodens effektivitet for selv små børn (under 3 år), samt for både børn og voksne i forbindelse med flyvning

Indhold:
Æsken indeholder 15 balloner, 1 næsestykke samt opbevaringsetui.
Næsestykket er lavet af polypropylen.
Den medicinske ballon er lavet af naturlatex

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?