Nasaline Salt - 20 stk

1
Se alle produkter fra Nasaline
Varenummer: 34250

Nasaline Salt blandes op med vand, så du får en fysiologisk saltopløsning, som er perfekt at skylle næsen med.

Nasaline salt er en specielt renset salt uden tilsætningsstoffer ideel til næseskylning. Blandes i varmt vand og er derefter klar til skylning.
For at undgå, at der udvikler sig allergi overfor visse tilsætningsstoffer, anbefales det, at man anvender Nasaline salt eller et almindeligt salt uden tilsætningsstoffer (som jod) sammen med Nasaline næseskyller.

Anvendelse:

At skylle næsen med en saltvandsopløsning er en gammel teknik, som er blevet anbefalet af læger i århundreder, over hele verden.

Når du blander 1 pakke Nasaline salt med 250 ml varmt vand skabes en fysiologisk saltopløsning -  0,9% saltindhold, som er det samme saltindhold, som naturligt findes i kroppen. Brug af en saltopløsning er vigtig af flere grunde:
1. For ikke at forstyrrer den naturlige produktion af salt i kroppen.
2. En isotonisk saltopløsning forhindrer en stikkende fornemmelse, når skylles næsehulen. Hvis for lidt salt eller for meget salt anvendes, kan en let stikkende fornemmelse opleves, når næsehulen skylles.
3. Mucous membraner har en tendens til at absorbere vand fra saltopløsningen, når det indeholder mindre end 0,9% salt. Derfor kan du opleve hævelse af slimhinderne. Omvendt, ved hjælp af en lidt mere salt (som nogle gange er anbefalet af læger) er der en tendens til at slimhinderne skrumper lidt (midlertidigt). Dette forbedrer vejrtrækning ved at give luft til bedre flow gennem næseborene.

Nasaline kan også anvendes af børn under vejledning af en læge, og kun under tilsyn af en voksen. Personer der lider af øre infektion bør konsultere en læge før de bruger Nasaline.


Indhold: 20 poser med salt

Se alle produkter fra Nasaline
Varenummer: 34250

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.