2. Skær melonen igennem og fjern kernerne. Skær melonen i både og skær
skallen af. Læg bådene på en tallerken, dryp med citronsaft og drys med sukker.
3. Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm
olien på en pande ved kraftig varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Tag kødet
af panden. Kom karry på panden ved god varme og lad det bruse op. Tilsæt
bouillon. Rør majsstivelse ud i kokosmælk og rør det i saucen.
4. Kom kødet i saucen og lad saucen komme op på kogepunktet 1-2 minutter.
Vend kødet og tilsæt sukkerærterne. Skru ned til middel varme og kog et par
minutter. Smag saucen til med citronsaft, salt og peber.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 2531KJ (603 Kcal)
Energy (KJ)
Energy (kcal)
Energi (%)
Protein
557
133
22
Kulhydrat
1240
295
49
Fedt
734
175
29
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 22 kunders bedømmelse
Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.