Medaljoner i karry med marineret melon

Medaljoner i karry med marineret melon

Opskrifter -> Familiekøkkenet -> Medaljoner i karry med marineret melon
 
Til 4 personer
Medaljoner i karry - med marineret melonIngredienser:
4 medaljoner af svinefilet, 2½ cm tykke
salt og peber
1 spsk olie
2 tsk karry 
2 dl bouillon
2 tsk majsstivelse 
2 dl light kokosmælk
200 g sukkerærter 
2-3  tsk citronsaft
250 g nudler

Marineret melon
1 stor galiamelon
2 spsk citronsaft
2 tsk sukker, evt. rørsukker

Tilberedningstid ca. 20 minutter

1. Kog ægnudlerne efter anvisningen på pakken.

2. Skær melonen igennem og fjern kernerne. Skær melonen i både og skær skallen af. Læg bådene på en tallerken, dryp med citronsaft og drys med sukker.

3. Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Tag kødet af panden. Kom karry på panden ved god varme og lad det bruse op. Tilsæt bouillon. Rør majsstivelse ud i kokosmælk og rør det i saucen.

4. Kom kødet i saucen og lad saucen komme op på kogepunktet 1-2 minutter. Vend kødet og tilsæt sukkerærterne. Skru ned til middel varme og kog et par minutter. Smag saucen til med citronsaft, salt og peber.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 2531KJ (603 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 557 133 22
Kulhydrat 1240 295 49
Fedt 734 175 29
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 22 kunders bedømmelse

Fri fragt over 499 kr.

Med GLS/DAO PakkeShop

14 dages returret

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.