Mascha Vang

Mascha Vang
1 Produkt(er)

Mascha Vang - bliv dejligt sommerbrun hele året rundt uden solariet!

Mascha Vang er nok et navn du har hørt før, og med god grund! Den danske blogger og influencer Mascha Marianne Vang Christensen har i mange år været et kendt ansigt både i TV samt på de sociale medier, og i lang tid har hun beskæftiget sig med beauty- og plejeprodukter.

Nu har hun lanceret sin egen linje af selvbruner- og solplejeprodukter, som passer godt på din hud, når du ønsker en sommerlig farve. Med en uddannelse som kosmetolog samt titlen Nordic Blogger of the Year (2016) og som tidligere ambassadør for Kræftens Bekæmpelses "Sluk Solariet" kampagne, kan du være sikker på, at produkterne alle er udviklet med effektive formularer, der sætter din krops sundhed samt miljøet i første række. 

Prisvindende selvbrunerprodukter med de strengeste formularer på markedet

Når du ønsker at få en lækker brun kulør og en sommerlig glød helt uden solskader, solarieture og andet, er dette serien for dig. Mascha Vang har udviklet flere forskellige selvbrunervarianter til krop- og ansigt, som alle giver dig en dejlig brun farve på cirka 3 timer uden at danne pletter eller streger på huden. Hele serien er egnet til absolut alle hudtyper og har følgende fordele, for at skåne dig og din krop så meget som muligt.

Fordele ved Mascha Vangs selvbrunere:

  • Veganske formularer
  • Svanemærket og Allergy-Certified
  • Parfume-, alkohol- og parabenefri
  • Formuleret med naturlige DHA-aktiver
  • Holder huden velplejet og fugtig

Hvert produkt er nøje sammensat for at virke så godt som muligt, helt uden at hud og krop fyldes med skadelige og hormonforstyrrende kemikalier. Ved at bruge naturlige farveaktiver fra sukker opnår du en mere naturlig tan og undgår samtidig den ubehagelige syntetiske selvbruner-lugt, du nok kender fra andre produkter. 

Prøv for eksempel den prisvindende Selvbruner Instant Mousse, den lette Selvbruner Spray, eller de praktiske Selvbruner Servietter, til når du er på farten. Alle produkterne kan bruges sammen med Mascha Vangs egen Selvbrunerhandske, som bidrager til et perfekt og fejlfrit resultat gang på gang. 

Solpleje for en naturligt brun og beskyttet hud

Foretrækker du en naturlig tan om sommeren, er en god solcreme med høj beskyttelse helt essentiel, så du kan bevare en sund hud og få en solbrun kulør på helt sikker vis. Derfor har Mascha Vang også lanceret et udvalg af skånsomme og svanemærkede solprodukter, som både kan bruges af børn såvel som voksne. 

Prøv for eksempel den lette Sollotion SPF30 for høj beskyttelse, den gennemsigtige Solspray SPF20 for medium beskyttelse og den beroligende Aftersun Lotion, når du allerede har tilbragt dagen i solen. 

Udforsk vores udvalg af lækre Mascha Vang produkter her hos Med24 - altid billige priser og mulighed for gratis fragt!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.