Maria Nila

Maria Nila er luksuriøs og styrkende hårprodukter, der med rene og bæredygtige produkter af højeste kvalitet er det perfekte valg, når du skal tage dig godt af dit hår. Læs mere om Maria Nila her!

Maria Nila - luksuriøs hårpleje til dig

Maria Nila er et svensk produceret hårpleje brand til dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af dine hårplejeprodukter. Maria Nila går op i bæredygtighed og renhed, så du er sikret at det kun er de aller mest nødvendige ingredienser, som produkterne indeholder.

Historien bag Maria Nila

Familieforetaget Maria Nila blev grundlagt i 1999 i Helsingborg af Ann og Ulf Wikström. Navnet Maria Nila stammer fra Anns bedstemors mor, en samisk kvinde, der boede i den nordlige del af Sverige for omkring hundrede år siden. "Original-Maria Nila" var en meget naturlig kvinde, der levede i harmoni med hendes miljø og havde stor respekt for hendes omgivelser. En måde, hun viste dette på, var at hun lavede sine egne skønhedsprodukter af hvad naturen havde at tilbyde. Og der begynder også firmaet Maria Nilas historie. Med stor respekt hendes arv er så samisk kvinde Maria's miljø- og naturfilosofi er stadig en vigtig kerneværdi i alle dele af virksomheden.

Med produktion i Sverige, klimakompenseret emballage, mange certificeringer af dyre- og naturvenlige organisationer, plantning af træer i Sydamerika og samtidig høj kvalitet på produkterne? Hvor meget dyrere bliver Maria Nila's produkter til kunden, med al den miljømæssige tankegang bag den?

"For kunden vil produkterne ikke blive dyrere på grund af den miljømæssige tænkning bagved. Produkterne har en anbefalet pris, der skal afspejle kvaliteten og funktionen. Vi vil altid producere de bedst mulige produkter fra et miljømæssigt aspekt uden at afvige fra den forventede kvalitet af et professionelt hårplejemærke, " siger skaberne bag Maria Nila.

Maria Nila's vision:

Maria Nila's visioner og mål handler om at blive en global leder inden for skønhedspleje. Vi mener, at dette er gjort med fortsat fokus på udvikling, brandkontrol og løbende udvidelse af distributionsnet. Fokus er også på, at finde de rigtige medarbejdere og skabe interne udviklingsmuligheder for disse. For nyligt er produktionen flyttet ind i en ny fabrik uden for Helsingborg. Det handler primært om rummangel, når de vokser og investerer i et højteknologisk laboratorium. Fabrikkenes tag dækkes også af solpaneler for at fokusere på bæredygtighed i vores produktion på lang sigt. Deresambition er at skabe en moderne og behagelig arbejdsplads.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.