Ingredienser: Ca. 500 g tern af oksekød (af tykstegsfilet) 4 skalotteløg 4 fed hvidløg 2 tsk. karry
Salat: 100 g rucola 6 kryddertomater 80 g parmesanost 2 lime 2 spsk. olie – gerne olivenolie salt og peber
Tilbehør: 400 g pasta penne
Tilberedningstid ca. 25 min.
1. Snit skalotteløg og hvidløg fint og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 2. Varm olivenolie på en pande og rist kødet hurtigt. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og gem på en tallerken. 3. På samme pande ristes skalotteløg og hvidløg. Tilsæt karry og kom kødet og saften fra kødet tilbage på panden. Krydr med salt og peber. Lad det simre 5 minutter. 4. Vend rucola med tomater skåret i tern sammen med reven parmesanost og saft fra lime og 1 spsk. olivenolie. Krydr med salt og anret kødet og pastaen med salaten oven på.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 3130KJ (745 Kcal)
Energy (KJ)
Energy (kcal)
Energi (%)
Protein
860
205
27
Kulhydrat
1504
358
48
Fedt
766
182
24
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 34 kunders bedømmelse
Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.