Vild Nord Collagen Green Boost- 315 g

Vild Nord Collagen Green Boost- 315 g
Vild Nord Collagen Green Boost- 315 g
Vild Nord Collagen Green Boost- 315 g
Vild Nord Collagen Green Boost- 315 g
Se alle produkter fra Vild Nord
Varenummer: 39350

Stor beholdning af Collagen i Green Boost - ernæringsboost til din ydre og indre sundhed!

Det danske firma Vild Nord fremstiller marinekollagen-produkter i topklasse! Varianten Collagen Gold Nutrition Bomb er et ekstra næringsrigt produkt, indeholdende marinekollagen fra nordiske vilde torsk kombineret med dansk økologisk grønkål og norsk søgræs. Nutrition Bomb er fremstillet specielt til dig, der ønsker et yderste nærende produkt til at booste din krops sundhed, samt din ydre- og indre skøndhed. Produktet indeholder en speciel sammensætning af effektivt marinekollagen, C- vitamin og superfoods grønkål og tang, der begge er proppet med næring!

Kollagen understøtter blandt andet bindevævet i dine knogler, brusk, sener, hud, hår, negle, tænder og er af denne grund en af kroppens absolut vigtigste byggesten. Marinekollagen udvindes af skind og ben fra fisk, og har en særligt høj biotilgængelighed. Huden forbedres derfor markant og får et super sundt udseende gennem en anti-age virkning. Foruden at have en anti-aging effekt, er Nutrition Bomb sprængfyldt med naturlige antioxidanter, vitaminer og mineraler, der alle bidrager til din krops sundhed og styrke.  

Nutrition Bomb giver en daglig dosis af 5000 mg Marine Collagen kombineret med 2000 mg pulver af dansk økologisk grønkål samt tang fra Det Nordlige Atlanterhav - plukket vildt og naturligt.

Super-food ingredienserne

Green Boost er tilsat to ultra-sunde ingredienser, som bidrager til produktet med masser af næring! Ingredienserne har følgende fordele: 

  • Norsk Søgræs er en tangsort, som har et enormt højt indhold af vitamin A-, B-, C-, D-, E- og K samt mineraler som jod, calcium, potassium, jern og magnesium. Derudover er tanget fyldt med sunde og gavnlige fedtsyrer såsom n-3 såvel som aminosyrer. Tang er langt rigere på visse næringsstoffer, en jordplanter!
  • Grønkål har været kendt som en utrolig næringsrig og sund fødevare i mange år. Grøntsagen er proppet med fibre og masser af A-, B-, C-, og K- vitaminer samt mineraler, antioxidanter og sunde omega-3 fedtsyrer. Grønkål indeholder mere jern end oksekød, og mere calcium end mælk! Kålen kaldes ikke en næringsbombe for ingenting, da det hjælper med at sænke dit kolesterol, med at boose dit immunforsvar og bidrager med anti-inflammatoriske fordele!

Collagen Green Boost kan anvendes på utallige måder!

Collagen Gold Nutrition Bomb er bokstavelig talt en sundhedsbombe! Brug pulveret i din favoritdrik eller i din madlavning - anvend det i en smoothie som vist her! Én dosering vejer 5-10g og svarer til 1 teskefuld pulver.

Har du brug for en opfyldning af produktet? Da kan du købe den mindre pose med 30 doseringer lige her

Om VILD NORD®

Når du vælger et produkt fra VILD NORD®, vælger du et DANSK produceret kvalitetssikret og bæredygtigt produkt, hvor sundhed og skønhed på skånsom vis er sat højest og dyrevelfærd og omtanke for miljøet er en forudsætning. VILD NORD® råvarer er udelukkende økologiske eller vildhøstet, -fanget og -plukket i det nordlige Atlanterhav og i de NORDISKE skove. Dette betyder, at råvarerne vokser på naturens egne præmisser og samtidig også bevarer et særligt højt næringsindhold. Derfor kan du med god samvittighed vælge alle VILD NORD® produkter!

Indhold: 315 g

Ingredienser:

100 % mikro hydrolyseret MARINE collagen fra torsk vildtfanget i Nordsøen (Gadus Morhua) 3kDa, Dansk økologisk grønkål, vildthøstet tang fra Nordsøen (Ascophyllum Nodosum), Vitamin C (acerola)

Oprindelsesland: Danmark
Indgår i kategorierne
Superfoods Kollagen

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.