Vild Nord Collagen Green Boost - 210 g

Vild Nord Collagen Green Boost - 210 g
Vild Nord Collagen Green Boost - 210 g
Vild Nord Collagen Green Boost - 210 g
Vild Nord Collagen Green Boost - 210 g
Se alle produkter fra Vild Nord
Varenummer: 39349

Marine Collagen Green Boost fra Vild Nord - Booster din sundhed!

Collagen Gold Green Bomb fra Vild Nord er et fantastisk marinekollagen-produkt, tilsat dansk økologisk grønkål og norsk søgræs. Nutrition Bomb er til dig, der går ekstra meget op i din krops sundhed og ønsker et ekstremt næringsrigt superfood-produkt, som medvirker til at booste både din indre- og ydre skønhed. Nutrition Bomb indeholder marine collagen fra nordiske torsk kombineret med Vitamin C samt grønkål og tang, som begge er sprængfyldt med næring!

Kollagen er en af kroppens absolut vigtigste byggesten, idet stoffet understøtter bindevævet i dine knogler, brusk, sener, hud, hår, negle, tænder og andet. Marinekollagen udvindes af skind og ben fra fisk, og har en særligt høj biotilgængelighed. Dette gør, at kollagen får en speciel anti-aging effekt for huden. Udover kollagens anti-aging virkning, er Nutrition Bomb rig på naturlige antioxidanter, vitaminer og mineraler, der blandt andet booster din krops styrke og sundhed. 

Nutrition Bomb giver en daglig dosis af 5000 mg Marine Collagen samt 2000 mg pulver af dansk økologisk grønkål kombineret med vildtplukket tang fra Det Nordlige Atlanterhav - også kaldet Norsk Søgræs. 

Ingrediensernes fordele

De tilsatte ingredienser i Nutrition Bomb bliver populært betegnet som superfoods, og det er ikke uden grund. Grønkål og tang har følgende egenskaber: 

  • Grønkål har været kendt som en utrolig næringsrig og ultra-sund fødevare i mange år. Grøntsagen er proppet med fibre og masser af A-, B-, C-, og K- vitaminer samt mineraler, antioxidanter og sunde omega-3 fedtsyrer. Grønkål indeholder mere jern end oksekød, og mere calcium end mælk! Kålen kaldes ikke en næringsbombe for ingenting, da det hjælper med at sænke dit kolesterol, med at boose dit immunforsvar og bidrager med anti-inflammatoriske fordele!
  • Norsk Søgræs er en tangsort, som har et enormt højt indhold af vitamin A-, B-, C-, D-, E- og K samt mineraler som jod, calcium, potassium, jern og magnesium. Derudover er tanget fyldt med sunde og gavnlige fedtsyrer såsom n-3 såvel som aminosyrer. Tang er langt rigere på visse næringsstoffer, en jordplanter!

Om VILD NORD®

Når du vælger et produkt fra VILD NORD®, vælger du et DANSK produceret kvalitetssikret og bæredygtigt produkt, hvor sundhed og skønhed på skånsom vis er sat højest og dyrevelfærd og omtanke for miljøet er en forudsætning. VILD NORD® råvarer er udelukkende økologiske eller vildhøstet, -fanget og -plukket i det nordlige Atlanterhav og i de NORDISKE skove. Dette betyder, at råvarerne vokser på naturens egne præmisser og samtidig også bevarer et særligt højt næringsindhold. Derfor kan du med god samvittighed vælge alle VILD NORD® produkter!

Sådan kan du anvende Nutrition Bomb

Posen her svarer til 30 doseringer af Nutrition Bomb-pulveret. Hvis du er helt vild med det, kan du købe den største variant med 45 doseringer her!

Collagen Gold Nutrition Bomb giver et sundt ernærings-boost til alt, hvad du tilfører det! Brug pulveret i din favoritdrik, eller tilsæt det supper og sammenkogte retter. Den anbefalede dosering er 5-10g, svarende til 1 teskefuld pulver. Få inspiration til brug fra videoen herunder! 

Indhold: 210 g

Ingredienser:

100 % mikro hydrolyseret MARINE collagen fra torsk vildtfanget i Nordsøen (Gadus Morhua) 3kDa, Dansk økologisk grønkål, vildthøstet tang fra Nordsøen (Ascophyllum Nodosum), Vitamin C (acerola)

Oprindelsesland: Danmark
Indgår i kategorierne
Superfoods Kollagen

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.