Vild Nord Collagen Green Boost - 14 g

Vild Nord Collagen Green Boost - 14 g
Vild Nord Collagen Green Boost - 14 g
Vild Nord Collagen Green Boost - 14 g
Vild Nord Collagen Green Boost - 14 g
Se alle produkter fra Vild Nord
Varenummer: 39351

Rejsestørrelse af Collagen Green Boost fra Vild Nord

Her får du en praktisk travel-sized udgave, at Vild Nords fantastiske produkt Collagen Gold Nutrition Bomb. 
Produktet er til dig, der går højt op i din sundhed samt ydre- og indre skønhed. Pulveret er yderst næringsrigt og består af effektiv marinekollagen fra nordiske vilde torsk kombineret med de to superfoods, dansk økologisk grønkål og norsk søgræs. Produktet er helt specielt sammensat af marinekollagen, C- vitamin, som øger optagelsen af kollagenet samt grønkål og tang, der begge spækket med næring! for at skabe et ultra-sundt produkt. 

Kollagen bidrager blandt andet til at understøtte kroppens bindevæv i knogler, brusk, sener, hud, hår, negle, tænder og er af denne grund en af kroppens absolut vigtigste byggesten. Marinekollagen udvindes af skind og ben fra fisk, og har en særligt høj biotilgængelighed. Huden forbedres derfor markant og får et super sundt udseende gennem en anti-age virkning. Foruden at have en anti-aging effekt, er Nutrition Bomb sprængfyldt med naturlige antioxidanter, vitaminer og mineraler, der alle bidrager til din krops sundhed og styrke. Rejsestørrelsen er let og praktisk at have med i tasken på farten. 

Fordelene ved superfoods

Grønkål og tang kaldes ikke superfoods uden grund. De to naturlige ingredienser indeholder masser af næring, som tilføres det vidunderlige produkt. Fordelene er blandt andet: 

  • Grønkål har været kendt som en utrolig næringsrig og ultra-sund fødevare i mange år. Grøntsagen er proppet med fibre og masser af A-, B-, C-, og K- vitaminer samt mineraler, antioxidanter og sunde omega-3 fedtsyrer. Grønkål indeholder mere jern end oksekød, og mere calcium end mælk! Kålen kaldes ikke en næringsbombe for ingenting, da det hjælper med at sænke dit kolesterol, med at boose dit immunforsvar og bidrager med anti-inflammatoriske fordele
  • Norsk Søgræs er en tangsort, som har et enormt højt indhold af vitamin A-, B-, C-, D-, E- og K samt mineraler som jod, calcium, potassium, jern og magnesium. Derudover er tanget fyldt med sunde og gavnlige fedtsyrer såsom n-3 såvel som aminosyrer. Tang er langt rigere på visse næringsstoffer, en jordplanter!

Anvendelse

Rejsestørrelsen af Nutrition Bomb er på blot 14g. Derfor indeholder den kun 2 doseringer (én dosering er cirka 1 tsk.) - smart, hvis produktet ikke skal fylde overdrevent i tasken. Du kan dog købe større beholdning på henholdsvis 210- og 315g

Nutrition Bomb giver et sundhedsboost i al mad- og drikke du bruger det i. Bland det med din yndlingsdrik, eller lav en lækker og sund smoothie, som vist nederst på siden. 

Om VILD NORD®

Når du vælger et produkt fra VILD NORD®, vælger du et DANSK produceret kvalitetssikret og bæredygtigt produkt, hvor sundhed og skønhed på skånsom vis er sat højest og dyrevelfærd og omtanke for miljøet er en forudsætning. VILD NORD® råvarer er udelukkende økologiske eller vildhøstet, -fanget og -plukket i det nordlige Atlanterhav og i de NORDISKE skove. Dette betyder, at råvarerne vokser på naturens egne præmisser og samtidig også bevarer et særligt højt næringsindhold. Derfor kan du med god samvittighed vælge alle VILD NORD® produkter!

Indhold: 14 g

Ingredienser:

100 % mikro hydrolyseret MARINE collagen fra torsk vildtfanget i Nordsøen (Gadus Morhua) 3kDa, Dansk økologisk grønkål, vildthøstet tang fra Nordsøen (Ascophyllum Nodosum), Vitamin C (acerola)

Oprindelsesland: Danmark
Indgår i kategorierne
Superfoods Kollagen

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.